هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان اون هادیان فرد میاد اه اه اه
حیف که کلید میخواممن کلا قطع کردم فقط چرت میگن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Homayoun
سلام
خسته نباشی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دستانم خونیست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان اون هادیان فرد میاد اه اه اه
حیف که کلید میخوام -
یعنی یکی زنگ بزنه با منو بپرسه کنکور چطور بود.
چون صبرم خوبه فقط سکوت می کنم.
ای بابااا.
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to f.nalist on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها من همه رو 90 زدم
کنکور قبول میشم؟هم اکنون چت های قلمچی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@حامد-صباحی اون پسر پشتیه،اسمش چی بود یچی شبیه آرپیچی بود🥲️،آرچی؟
خب ازش بدم میومد پسره ی دمدمیای وای یادش بخیر
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من همه رو 90 زدم
کنکور قبول میشم؟ -
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صبح حس گاوی رو داشتم که داره میره کشتارگاه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to __Aqua on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28
چرا خوب نیستی ؟ منم خوبم مرسی
امیدوارم ترکونده باشیییاحتمالن ناراحتی بعد کنکوره یچی مثل افسردگی بعد زایمان
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
دانشگاه بهم بر می خوریم منتظرم باش
اونوقت فیزیک من می دونم و کوانتوم تو
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فیزیک
باشههه
به حسابت می رسم بعد -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@arianaaa اها اینو ندیدم
پست 71801 از 1000113