هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هوف میتزسم برم ببینم
چک
کنم
من چک کردم افسردگی گرفتم تو چک نکن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مودم فرق داره مثل اینکه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد همه راجب درس حرف میزنن
-
هوف میتزسم برم ببینم
چک
کنم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to رفته on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab
ن انقدر درگیر شدم که اشتباه زدم نفهمیدم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هر وقت دیدین یه اندامیو شکل زیست نشون نداد
و تو کنکور اومد
باید دست بندازی تو
درش بیاری
ببینی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to نقطه on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@khanoomi
خوبی عشقم؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میرحسینی اسپانیاست پرینت سوالا دستشه
من اینجا کافی نت باز نمیکنم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر طراح بی سلیقه است
نوسان نداد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist دستت درد نکنه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to رفته on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab
جایی دیدی استاد با سواد گزینه دیافراگمو بگیره؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 71881 از 1000113