هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mr. Perfect دیگه دیره لو رفت
-
fatemeh8181replied to Mr. Perfect on ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط fatemeh8181 انجام شده
Mr. Perfect با اون مخلفات بالا که گفتما
بعدا رفت نگی نگفتم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه بابا شما خودت آدم پیچون هستین
-
fatemeh8181 هاا آره هنوز مارو نشناخته
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mr. Perfect نه بابا همون ساعت بخرین خوبه
-
@roghayeh-eftekhari
حله
-
دایی سلاام تو سال پیش زیست عظیمی دیدیی خوب بود بنظرت؟؟ با اون شروع کردم من. فیلماش ب غیر همایش وو نکته تست چنتا شد؟؟مفهومی درس میدهه amir ahmadi
-
Mr. Perfect برا تولد مگه نیس
میندازه تو سرت یه چک اب دارم میخوری
یاه یاه -
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi من دیدم ازشون پرسیدن بقیه چیزی نمیگن بهتون میگن نه خودشونم همینطورین کلا قوم راحتین پسرا
آها گرفتم چی شد. بچه ها گفتن جوراب پاره مد بشه بپوشیم گفتن شما بپوشید خودش مد میشه.
آره کلا بستگی به میزان اعتماد به نفس داره... هر چی اعتماد به نفس بیشتر، چیزی که میپوشی مد تر میشه
-
fatemeh8181 بنده خدا باید پولش برسه
-
Mr. Perfect خوب ب شناخت شما از او خواهر گرامی مربوط میشه
بینی چی دوس دارن دستبند و ساعت خوبه -
@roghayeh-eftekhari
پول ندارههههه نباید................ -
من یکسال قبل تولدم کادوم مشخص میکنم برادرم بره برام بخره
والا نگران خودشم تو این دردسرا نیوفته -
@roghayeh-eftekhari
آخه ۲ سال پیش تولد من بود قرار بود یه ست بخرن که خیلی گرون دراومد برا من خریدن ولی برا اون گفتن بمونه سال بعد تولدت. بعد، سال بعد کرونا اومد و نشد. برا این منم امسال براش میخرم
-
@roghayeh-eftekhari واقعا منم کادومو میگم جلو جلو
-
Mr. Perfect عالی دیگه شد ساعت
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۲۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
72061/1000113