هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sally حیف شد
چه سعادتی رو از دست دادی@Matrix
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما کلا چن تا پین سیو شده دارین تو پینترست
من ۹۶۴۹ تا
-
شما کلا چن تا پین سیو شده دارین تو پینترست
من ۹۶۴۹ تا
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهMichael Vey
من ۲۰۱۸ تا
️
ولی جدیدا دسته بندی کردم بیشترشو -
Michael Vey
اوووووو
بیلی رو نگااااااااانوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهofficer k اولین عشقم🥲
-
officer k اولین عشقم🥲
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
عشق تا ابد🥲 -
Michael Vey
اگه تو پینترس منظورته
فکر کنم منمنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh عههههه ممنونمم پس الان فالوت میکنمم
-
Michael Vey
من ۲۰۱۸ تا
️
ولی جدیدا دسته بندی کردم بیشترشونوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهofficer k منم دسته بندی دارم ولی خیلی بهش پایبند نیستم
-
officer k منم دسته بندی دارم ولی خیلی بهش پایبند نیستم
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Hhh Hh عههههه ممنونمم پس الان فالوت میکنمم
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
خواهش میکنم
اصلا لازم نیست -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a کم اسکنر یادآور امتحانات مجازیه
-
@ma-a کم اسکنر یادآور امتحانات مجازیه
@Matrix یامان یاخچی بی شی دی
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a می دیدمش استرس میگرفتم
حذفش کردم -
Michael Vey
خواهش میکنم
اصلا لازم نیستنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh نوو من همیشه دوستامو هر جا باشه فالو میکنممم
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عکس بد گرفته میشد
باید مجدد عکس میگرفتی از برگه
وقت تموم میشد
تقلبا دیر میرسید -
Hhh Hh نوو من همیشه دوستامو هر جا باشه فالو میکنممم
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
هرطور دوست داری -
@Ailin ینی خیلی چیز خوبه
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صحبتی قشنگ از مجتبی شکوری:داشتم یک جزوهای که به دستم رسیده بود رو مطالعه میکردم که توش هفتصدتا از لذتهای رایگان دنیارو جمع کرده بود: بوی بدن نوزاد، خاروندن جای کش جوراب، خنکی اون طرف متکا، وقتی میرسی یکجای شلوغ و همون موقع یکی از پارک در میاد، وقتی میرسی به چراغ راهنما همون موقع سبز میشه، وقتی توو جیب شلوار پارسالت پول پیدا میکنی و...
اما راز پشت تمام این هفتصدتا نکته این بود که تو تووی اون لحظه درگیر لحظههایی؛ اگه در همون لحظه تو به گذشته یا آینده فکر میکردی لذتش خراب میشد؛ زندگی هم همینه؛ زندگی هنر زندگی کردن در لحظهست هیچکس نمیدونه فردا رو میبینه یا نه و اگه کسی اینو بدونه که شاید فردایی نباشه، معنی زندگی رو میفهمه!
Paradisiha -
عکس بد گرفته میشد
باید مجدد عکس میگرفتی از برگه
وقت تموم میشد
تقلبا دیر میرسید@Matrix نه نه وسطاش میرفت تبلیغ من یدور میمردم زنده میشدم
-
صحبتی قشنگ از مجتبی شکوری:داشتم یک جزوهای که به دستم رسیده بود رو مطالعه میکردم که توش هفتصدتا از لذتهای رایگان دنیارو جمع کرده بود: بوی بدن نوزاد، خاروندن جای کش جوراب، خنکی اون طرف متکا، وقتی میرسی یکجای شلوغ و همون موقع یکی از پارک در میاد، وقتی میرسی به چراغ راهنما همون موقع سبز میشه، وقتی توو جیب شلوار پارسالت پول پیدا میکنی و...
اما راز پشت تمام این هفتصدتا نکته این بود که تو تووی اون لحظه درگیر لحظههایی؛ اگه در همون لحظه تو به گذشته یا آینده فکر میکردی لذتش خراب میشد؛ زندگی هم همینه؛ زندگی هنر زندگی کردن در لحظهست هیچکس نمیدونه فردا رو میبینه یا نه و اگه کسی اینو بدونه که شاید فردایی نباشه، معنی زندگی رو میفهمه!
ParadisihaAinoor ابجی کوجایی نو نمیای تودلی