هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها شب همگی بخیر ، مرسی ازتون خیلی بهم خوش گذشت ...
فرزام ، رضا ، از آشناییمون واقعا خوشحال شدم ، جفتتون خیلی خوب و ارزشمندین، و ممنونم که با اینکه شناختی از من نداشتین با من هم صمیمی و دوستانه رفتار کردین ، این خیلی برام ارزشمنده ،
میدوستمتون ، شبتون آروم =)))🫂🩵 -
فرزام ، رضا ، از آشناییمون واقعا خوشحال شدم ، جفتتون خیلی خوب و ارزشمندین، و ممنونم که با اینکه شناختی از من نداشتین با من هم صمیمی و دوستانه رفتار کردین ، این خیلی برام ارزشمنده ،
ملت نمیذارن که من دو دقیقه برم تو فاز افسردگی
️
-
Rahman Aa ولی من واسه هیشکی فرق قائل نمیشم همه رو چُله میبینم
توجیهم هم اینه که همه آدما چلهان و فقط خدا صافه
دارم رو بیماری هاش هم کار میکنم
بیماری خوش خیم اسمش هست چله بازی
بیماری بدبخیم اسمش هست چُلگی مزمن
-
_Reza_ پسرا با این نوع تیپ پروفایل از نظر من ترنس حساب میشن پس باید میفهمیدی دختره
با احترام ب همه علایق و سلایق -
@Danial-al نه خب پروفشو من اصلا نگاه نکردم الانم که دارم تایپ میکنم هنوز ندیدم فقط از آیدی قضاوت کردم چون اون عکس عمو ویکتور فرستادم پسر بود ایشونم پسر برام تداعی شد
-
عهی کاش ی روز بیاد ک به هم مارک ندیم و همه و آدم ببینیم نگیم اون مذهبی اون نیست اون بی حجابی اون باحجاب اون ترنس اون استریت اون گی اون سیاه اون سفید .....
این پست پاک شده! -
@Danial-al نه خب پروفشو من اصلا نگاه نکردم الانم که دارم تایپ میکنم هنوز ندیدم فقط از آیدی قضاوت کردم چون اون عکس عمو ویکتور فرستادم پسر بود ایشونم پسر برام تداعی شد
-
Nilay این چیزی بود که به ذهنم رسید بگم شاید آروم شید و اینقدر فکرتونو درگیر نکنید حالا اینکه چیزی که میگم اتفاق بیفته رو نمیدونم چون تجربش نکردم ولی اعتقاد دارم. باز هر چی خدا بخواد اون نخواد حتی برگی از درخت نمیفته
@razie_ ممنونم
آرامش من وابسته به فکر نکردن هست که تقریبا نشدنیه....
بله حق با شماست تا خداوند نخواد هیچ اتفاقی نمیفته..... -
_Reza_ پسرا با این نوع تیپ پروفایل از نظر من ترنس حساب میشن پس باید میفهمیدی دختره
با احترام ب همه علایق و سلایق