هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh بابا دوستمم مورد اعتماد بود قبلا رفتم خونشون اما الان نمد مامانم چشه نمیزاره.. هعععییی... شانس مایه
-
Hhh Hh بابا دوستمم مورد اعتماد بود قبلا رفتم خونشون اما الان نمد مامانم چشه نمیزاره.. هعععییی... شانس مایه
Michael Vey
هعی -
Moonchild اره
والا منم ک تو اون عکسه داشتم ازدواج زوج های جوانو تبلیغ میکردمMichael Vey تاثیرات آماده کردن من برای هوریان بود
پسره مشنگ
-
Michael Vey تاثیرات آماده کردن من برای هوریان بود
پسره مشنگ
-
Moonchild
عقشم اینجوری باهام حرف نزن گلبم میشکنهMichael Vey ببخش منو هانی ...
-
@ma-a ب پیشیم میگم چخه
Michael Vey باشه بگو چخه تااااا چنگتتتتتتت بزنه بعدشم من انقد نوکت بزنم ابکش شی
-
پسره مشنگ
Moonchild پاتیما من چن روز تو رو ول کردم خودتو وا دادی دیگ هیچ حوریی تو رو نگا نمیکنه هاااا
-
پسره مشنگ
-
Michael Vey باشه بگو چخه تااااا چنگتتتتتتت بزنه بعدشم من انقد نوکت بزنم ابکش شی
@ma-a هوووداااا چی فک کردین من خیلیم گودرتمندم من تک شما همههه
-
وقتی دوستت حداقل ۵ ساله باهات دوسته و ۶ ساله تورو میشناسه ولی نمیدونه موهات صافه نه فر :| <<<<<<<<<<<
-
@ABR_DJ ما خیلی همو دوس داریم
مگه ن عقشم؟ Moonchild
Michael Vey بر منکراتش لعنت
-
Michael Vey بر منکراتش لعنت
-
وقتی دوستت حداقل ۵ ساله باهات دوسته و ۶ ساله تورو میشناسه ولی نمیدونه موهات صافه نه فر :| <<<<<<<<<<<
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی دوستت ۸ ساله باهات دوسته ولی روز تولدتو نمیدونه <<<<<<<<<<<<
-
Moonchild پاتیما من چن روز تو رو ول کردم خودتو وا دادی دیگ هیچ حوریی تو رو نگا نمیکنه هاااا
Michael Vey
تو قرار بود .مسئولیت منو بپذیری خودت فرار کردی -
Michael Vey
تو قرار بود .مسئولیت منو بپذیری خودت فرار کردیMoonchild اون تو بودی بعد کنکور یهو غیبت زد و ک با رحمان برام نامه نگاری میکردی
-
Michael Vey خااککک
-
Michael Vey ولی من میدونم موهای تو ن بلند ن کوتاه ی چیز متوسطه و موهات فر نیست
-
Michael Vey خااککک
Moonchild فک کن فیلم ی یارویی ک موهاش مث پشم گوسفنده و نمیتونه شونش کنه رو فرستاده میگه این تویی :| گاوه گاو
-
Moonchild اون تو بودی بعد کنکور یهو غیبت زد و ک با رحمان برام نامه نگاری میکردی
Michael Vey ن اینکه حال تو بعد کنکور خیلی خوب بوددد