هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dex مولر 2010 بهترین بازیکن جوان جام جهانی شد آقای گلم بود فک کنم
ولی بهترین سالش 2014 بود@Danial-al
بحث سر توپ طلا بود...
رگباری داشتم تو تل یکیو فحش میدادم آخرش فهمیدم سوتی خودم بوده
باید دیلیت اکانت میزدم -
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توییتر حوصله سر بر و چرتهههه
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا حالا هیچ چیز باحالی توش پیدا نکردم
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولش اصن پاکش میکنم
-
توییتر حوصله سر بر و چرتهههه
Michael Vey
عه
عه
عه
عه
عه
توییتر خیلی خوبه که... -
ولش اصن پاکش میکنم
Michael Vey
نکن
ضرر میکنی -
Michael Vey
عه
عه
عه
عه
عه
توییتر خیلی خوبه که...نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex خب من هیچ چیز باحالی توش پیدا نکردم.. کلا سیاسیه. بابا من دنبال چیزای باحال و خنده دار و اینا بودم
-
Michael Vey
نکن
ضرر میکنینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex تو ی چن تا پیج معرفی کن بهم..
-
@Dex خب من هیچ چیز باحالی توش پیدا نکردم.. کلا سیاسیه. بابا من دنبال چیزای باحال و خنده دار و اینا بودم
Michael Vey
آره توییتر یا توییت سیاسیه یا طنزش خیلی بی ادبانس...
بیا تو چنلای تل خب -
@Dex تو ی چن تا پیج معرفی کن بهم..
Michael Vey
معرفی کنم آبروی خودم میره -
Michael Vey
آره توییتر یا توییت سیاسیه یا طنزش خیلی بی ادبانس...
بیا تو چنلای تل خبنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex فضاش خیلی یجوریه.. مثلا تیک تاک خیلی باحاله پینترستم همینطور حتی اینستا هم باحاله ولی تو توییتر هییچی پیدا نکردم
-
Michael Vey
معرفی کنم آبروی خودم میرهنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex هعی
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس فعلا توییترو نگه میدارم ولی جدا نا امیدم کرده
-
@Dex فضاش خیلی یجوریه.. مثلا تیک تاک خیلی باحاله پینترستم همینطور حتی اینستا هم باحاله ولی تو توییتر هییچی پیدا نکردم
Michael Vey
اعتقادی به تلگرام نداری؟ -
@Dex فضاش خیلی یجوریه.. مثلا تیک تاک خیلی باحاله پینترستم همینطور حتی اینستا هم باحاله ولی تو توییتر هییچی پیدا نکردم
-
پس فعلا توییترو نگه میدارم ولی جدا نا امیدم کرده
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهMichael Vey
واسه توییتر بهتره یه کانال پیدا کنی که توییت های باحال و خنده دار رو بزاره اگه حال نداری بگردی
#تجربیات _ بقیه -
ینی تیم منتخب ورامین و پاکدشت رو بجای بایرن میفرستادن تو زمین قشنگ تر بازی میکرد...
این چی بود لامصبا
آبرومونو بردین... -
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد حس اینجا نی
-
@Dex خب من هیچ چیز باحالی توش پیدا نکردم.. کلا سیاسیه. بابا من دنبال چیزای باحال و خنده دار و اینا بودم
Michael Vey ما میریم توییتر برای چیزای سیاسی دیگه، چیز باحال میخوای برو تیک تاک و ...
-
Michael Vey ما میریم توییتر برای چیزای سیاسی دیگه، چیز باحال میخوای برو تیک تاک و ...
@سینا-بیات Michael Vey از یوتیوب شاید خوشت بیاد