هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to CpR on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@30πR
سلام
حالت خوبه؟
سه تا مرورگر تست کردم
گوشیم ندارم که تست کنم
شاید با نت داخلی جواب نده
مرسی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
خواهش میکنم
میشه این تستی که فرستادم رو ببینی
اصن تجربیا دارنش؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 چشم الان نگاه میکنم
تست های شیمی ریاضیا و تجربیا نباید فرقی داشته باشه... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
مرسی
نه تست ریاضی هستش -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 شیمی بود که
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 شیمی بود که
@0Farzam0 در نرخ زوال گفته است:
سلام بچه ها
امیدوارم عالی باشین
اگه میشه این تستو توضیح بدین(اگه روش خلاقانه هم دارین بگین)
مرسی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401این شیمیه؟
این شیمیییییییییییه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 فکر کردم اینی که تو تودلی گذاشتید رو میگید
شرمنده فعلا هیچ ایده ای برای حلش ندارم، ولی حتما سعی میکنم حلش کنم
اگه حل کردم پاسخ و روشش رو براتون میفرستم تو همون تاپیک -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
اوکیه مرسی -
-
زیباست️
-
آلبوم شاخ قرمز پوتک اومد؟
-
@ABR_DJ تو باید خبر داشته باشی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
751867/1000113