هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
البته اگر براتون سخت نیست
من خودم مثلا ن جا دور یاشه احتمالان حاظرم مدت طولانی بمونم اونجا بر نگردم -
@Soniaaa پردیس حذف شده(اونی ک فقط پول دانشگاهو میدی اما خوابگاه دانشگاه و امکاناتش در اختیارته)
اما شهریه پرداز هس ک خب قاعدتا ن خوابگاه داره و ن
میتونی از غذا های دانشگاه استفاده کنی
و باس سالیانه خدا تومن هم پول بدیramses kabir
روزانه هاهم پول خوابگاه میدن که
پردیس همون شهریه پرداز نبود مگ؟ -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظر من اونایی که فرزند شهیدن حقشونه...
درد کشیدن بنده خدا ها...
پدراشون که نتونستن درس بخونن حداقل اینا بخونن
البته الان دیگه فک نکنم زیاد باشناونا برامون واقعا ارزشمندن
ولی بنظر من. میتونن امتیاز های دیگه ای براشون لحاض کنن(مثل بیمه ها.... و.....) -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba آخه سنجش وضع مالی غیر ممکنه، خیلی ها هم میتونن کلک بزنن
غیر ممکن نیست
گردش مالی و حقوق پدر و مادر چک بکشه
من دیدم طرف واس سهمیه رفته خونه شون رو عوض کرده -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
میفرستنشون کنار مامان باباهاشون که احساس غربت نکنن
والاا
یادمه رفتم پیش مدیر گروه مون سوال داشتم
یکی ازم پرسید این کیه اون کیه
بعد گفت انتقالی گرفتم اومدم تهران مرکز، آزاد شهر ری بودم
گفتم چطور از اونجا انتقالی گرفتی؟خیلی سخته انتقالی
گفت بابام هیئت علمی اینجاست راحت منو راه دادن
منی که لال شدم@Alba
اره قشنگیشم اینجاست که کتمان نمیکنن -
@Mr-Amir1
پس چرا رتبه من با منطقه 1 تقسیم بر 2.5 شده
مشکل داری مشکل داری
سازمان سنجش داره زحمت میکشه
نمیدونی چ بلایی سر سنجش اومده -
@Comrade_Bayat
حالا الان نمیدونم هستن یا ن ولی خب به نظر من منطقیه این سهمیه...
اکثر کسایی که جنگ بودن رنج سنی 17 تا 25 بودن دیگه
عملا توانایی تحصیل ازشون گرفته شده...@Dex مثلا فرض کنید پدر من رفته به جنگ مجروح شده برگشته. حالا یا کامل بهبود پیدا کرده یا هنوز مشکل داره، چه دلیلی داره به من سهمیه بدن؟؟؟ اگر کامل بهبود پیدا کرده باشه که احمقانه هست سهمیه، اگر هم مشکل داشته باشه باز هم با منطق جور در نمیاد! خیلی ها خانوادشون مشکلات بدتری دارن که خارج از جنگ اتفاق افتاده و شرایط روحیشون ممکنه ده ها برابر بدتر از اینها باشه ولی هیچ سهمیه ای ندارن، چون برای نظام نجنگیدن...
-
@Alba
اره قشنگیشم اینجاست که کتمان نمیکنن@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
اره قشنگیشم اینجاست که کتمان نمیکننداداش لاقل بگو مرخصی بودم
یه طوریم میگن که آدم بسوزه انگار -
به نظرم این بحث سهمیه رو ادامه ندید
-
یجا خوندم ما 65 نوع سهمیه داریم برا کنکور...
درحالی که ما فقط داریم سر سه تاش بحث میکنیم -
@Soniaaa خوبه متوسطه طولانی راهش
تقریبا مثل اینه که از جنوب فارس بخواییم بریم اصفهان.
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba آخه سنجش وضع مالی غیر ممکنه، خیلی ها هم میتونن کلک بزنن
غیر ممکن نیست
گردش مالی و حقوق پدر و مادر چک بکشه
من دیدم طرف واس سهمیه رفته خونه شون رو عوض کرده -
بچه ها پزشکی تعهدی ۱.۵ شهر خودتون
آزاد ی شهر خوب
شهریه پرداز شهر خودتون
یا روزانه جای دور
یا روزانه جای کوچیک و نزدیک
کدومو میرید؟@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آزاد ی شهر خوب
شهریه پرداز شهر خودتون
یا روزانه جای دور
کدومو میرید؟اگر وضع مالی خوبی داری و شهر خودت سطح علمیش خوبه حتما شهر خودت بزن که هم از نظر جا و مکان تامین شی هم از نظر نزدیکی به خونواده (الان پردیس تقریبا ۲۸ اینا میگیره و هزینه جاری هم بیاد روش تا ۴۰ میره و خب ترمی ۴۰ واقعا اگر شرایط مالی خیلی خوبی نداری عقلانی نیست زدنش ) برای آزاد شهر خوب باز مث شهریه پرداز اما اگر هزینه رو نمیتونی متقبل شی روزانه جای کوچیک و نزدیک بهترعه .برای تعهدی من خودم تو نظرمه برا شیراز اون اخرا بزنم البته چون دانشگاهش خوبه و همچنین پسرم و سربازی اینام دارم زیاد بد نیست واسم اما جدا واس تو تو قسمت تعهدی نظری ندارم
البته اینا نظرات منه مثلا من کازرون آزادش ترجیح میدم بر دولتی جهرم بخاطر نزدیکی به شیراز و خب هواش و کلی چیزا دیگه ولی درنهایت خودتی که تصمیم میگیری -
هیچ چیزی رو نمی تونیم تضمین کنیم تو زندگی!
شاید اون کسی که حتی فکرشم نمی کنیم یه روزی بتونه حتی بهتر از ما باشه ،پس چرا باید مسخرش کنیم؟!هوم؟:) -
ramses kabir
روزانه هاهم پول خوابگاه میدن که
پردیس همون شهریه پرداز نبود مگ؟@Soniaaa ن
فرق دارن
ما
یه پردیس خودگردان داریم
ی شهریه پرداز
یکی هم شبانه(پولش نسبت ب بقیه اش زیاد نی،اما بالاخره باید برای درس خوندن تو اون دانشگاه یکی دو تومن بدی)
شهریه پرداز ها،از اماکانات دانشگاه مثه خوابگاه نمیتونن استفاده کنن(حتی اگ پول بدن دانشگاه) و علاوه بر اون باید ب دانشگاهی هم ک توش درس میخونن سالی ۳۰ تا ۴۰ تومن بدن(ک قیمتش هم داره میره بالاتر)
ولی روزانه ها ،پردیس و شبانه
شاید ی مقدار خیلی کم پول بابت امکانات دانشگاه بدن
ولی اون مقدار کم در مقابل امکاناتی ک بهشون داده میشه جدا خیلی ناچیزه -
یجا خوندم ما 65 نوع سهمیه داریم برا کنکور...
درحالی که ما فقط داریم سر سه تاش بحث میکنیم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آزاد ی شهر خوب
شهریه پرداز شهر خودتون
یا روزانه جای دور
کدومو میرید؟اگر وضع مالی خوبی داری و شهر خودت سطح علمیش خوبه حتما شهر خودت بزن که هم از نظر جا و مکان تامین شی هم از نظر نزدیکی به خونواده (الان پردیس تقریبا ۲۸ اینا میگیره و هزینه جاری هم بیاد روش تا ۴۰ میره و خب ترمی ۴۰ واقعا اگر شرایط مالی خیلی خوبی نداری عقلانی نیست زدنش ) برای آزاد شهر خوب باز مث شهریه پرداز اما اگر هزینه رو نمیتونی متقبل شی روزانه جای کوچیک و نزدیک بهترعه .برای تعهدی من خودم تو نظرمه برا شیراز اون اخرا بزنم البته چون دانشگاهش خوبه و همچنین پسرم و سربازی اینام دارم زیاد بد نیست واسم اما جدا واس تو تو قسمت تعهدی نظری ندارم
البته اینا نظرات منه مثلا من کازرون آزادش ترجیح میدم بر دولتی جهرم بخاطر نزدیکی به شیراز و خب هواش و کلی چیزا دیگه ولی درنهایت خودتی که تصمیم میگیریRahman Aa
عا مرسی -
@Soniaaa ن
فرق دارن
ما
یه پردیس خودگردان داریم
ی شهریه پرداز
یکی هم شبانه(پولش نسبت ب بقیه اش زیاد نی،اما بالاخره باید برای درس خوندن تو اون دانشگاه یکی دو تومن بدی)
شهریه پرداز ها،از اماکانات دانشگاه مثه خوابگاه نمیتونن استفاده کنن(حتی اگ پول بدن دانشگاه) و علاوه بر اون باید ب دانشگاهی هم ک توش درس میخونن سالی ۳۰ تا ۴۰ تومن بدن(ک قیمتش هم داره میره بالاتر)
ولی روزانه ها ،پردیس و شبانه
شاید ی مقدار خیلی کم پول بابت امکانات دانشگاه بدن
ولی اون مقدار کم در مقابل امکاناتی ک بهشون داده میشه جدا خیلی ناچیزهramses kabir
شبانه که حذف شد دیگه ی مشاور میگفت پردیس ها بجای شبانه اومدن -
@Dex مثلا فرض کنید پدر من رفته به جنگ مجروح شده برگشته. حالا یا کامل بهبود پیدا کرده یا هنوز مشکل داره، چه دلیلی داره به من سهمیه بدن؟؟؟ اگر کامل بهبود پیدا کرده باشه که احمقانه هست سهمیه، اگر هم مشکل داشته باشه باز هم با منطق جور در نمیاد! خیلی ها خانوادشون مشکلات بدتری دارن که خارج از جنگ اتفاق افتاده و شرایط روحیشون ممکنه ده ها برابر بدتر از اینها باشه ولی هیچ سهمیه ای ندارن، چون برای نظام نجنگیدن...
@Comrade_Bayat
بزار بیام پی...