هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist فرزام مثلا شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان اینا تیپ یک هستن بقیه مراکز استان ها تیپ ۲ و شهرستان های که پزشکی داره تیپ ۳ مثلا شهرستان جهرم فارس پزشکی داره و تیپ ۳ میشه ولی بوشهر تیپ ۲
-
@f-nalist فرزام مثلا شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان اینا تیپ یک هستن بقیه مراکز استان ها تیپ ۲ و شهرستان های که پزشکی داره تیپ ۳ مثلا شهرستان جهرم فارس پزشکی داره و تیپ ۳ میشه ولی بوشهر تیپ ۲
-
@Soniaaa ن
فرق دارن
ما
یه پردیس خودگردان داریم
ی شهریه پرداز
یکی هم شبانه(پولش نسبت ب بقیه اش زیاد نی،اما بالاخره باید برای درس خوندن تو اون دانشگاه یکی دو تومن بدی)
شهریه پرداز ها،از اماکانات دانشگاه مثه خوابگاه نمیتونن استفاده کنن(حتی اگ پول بدن دانشگاه) و علاوه بر اون باید ب دانشگاهی هم ک توش درس میخونن سالی ۳۰ تا ۴۰ تومن بدن(ک قیمتش هم داره میره بالاتر)
ولی روزانه ها ،پردیس و شبانه
شاید ی مقدار خیلی کم پول بابت امکانات دانشگاه بدن
ولی اون مقدار کم در مقابل امکاناتی ک بهشون داده میشه جدا خیلی ناچیزهramses kabir شبانه و پردیس اینا دیگه یکیه
به همشون میگن شهریه پرداز
شبانه مال قدیم بود -
@Comrade_Bayat آها این یک سری شرایط خاص داره از نظر قدی وزنی و جنسیت اینجوریه که میرید استخدام ارتش میشید و خب هرجا بگن باید برید مثلا بگن باید بری فلان پادگان تو سیستان بلوچستان باید بری و خب مث فرهنگیان فک کنم حین تحصیل بهت پول میدن و همچنین سفر خارج کشوری نمیتونی بری مگر اینکه بخوای مکه یا کربلایی بری و کلا مث یک سربازی دیگه که تو پادگان نظامیه
-
از روزی ۱۶۰,۷۰ تا رسیدم به روزی ۴۰ تا
فقط آرزو می کنم زودتر درست شه -
@Comrade_Bayat آها این یک سری شرایط خاص داره از نظر قدی وزنی و جنسیت اینجوریه که میرید استخدام ارتش میشید و خب هرجا بگن باید برید مثلا بگن باید بری فلان پادگان تو سیستان بلوچستان باید بری و خب مث فرهنگیان فک کنم حین تحصیل بهت پول میدن و همچنین سفر خارج کشوری نمیتونی بری مگر اینکه بخوای مکه یا کربلایی بری و کلا مث یک سربازی دیگه که تو پادگان نظامیه
-
از روزی ۱۰,۱۱ ساعت به روزی ۲ ساعت:)
-
ramses kabir شبانه و پردیس اینا دیگه یکیه
به همشون میگن شهریه پرداز
شبانه مال قدیم بود -
ramses kabir شبانه ها شب میرن دانشگاه
-
می دونم نباید آیه ی یأس بخونم ولی ...هعیی
-
Rahman Aa وایییی یادش بخیر سال پیش چقددد سر این خندیدیم
بابام جدی جدی برگشت گف
حالا شبانه ها شب نمیرن که درس بخونن -
می دونم نباید آیه ی یأس بخونم ولی ...هعیی
پرستو بابایی خوبی؟:)
-
-
چقددددد این جوناس هافمن خوبههههههههه
-
پرستو بابایی خوبی؟:)
@Zahra-HD
باور کن نمی دونم!
به شدت از درس دور افتادم دارم دیوونه میشم