هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
جستو جو کرده وو
متوجهشدم پرستاری هم می تونم برم
چطوره؟
من به اینا فکر نکردم کل فکر و ذکردم شیمی بوده تا روز قبلم هی می زدم شیمی.
تا این دفترچه نیاد معلوم نمیسه
هی هی -
مریی بچه ها من باز میام با هاتون مشورت می کنم همین الان باید برم دوستم تعلیم رانندگی داره باید همراش برم زنگ زد ببخشید
-
Rahman Aa
قشنگیش اینجاس هممون قبول شدیم ولی همچنان داریم ادامه میدیم -
Rahman Aa
قشنگیش اینجاس هممون قبول شدیم ولی همچنان داریم ادامه میدیم -
@f-nalist
مثلا دو هزار منطقه سه امسال بین ۲۱۹هزار نفر بود
ولی دو هزار منطقه دو بین ۹۱هزار نفر
قبولی منطقه دو پزشکی تیپ دو تا چهار هزار روزانه میگیره
ولی منطقه سه نه متاسفانه -
@f-nalist فرزام مثلا شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان اینا تیپ یک هستن بقیه مراکز استان ها تیپ ۲ و شهرستان های که پزشکی داره تیپ ۳ مثلا شهرستان جهرم فارس پزشکی داره و تیپ ۳ میشه ولی بوشهر تیپ ۲
-
@f-nalist فرزام مثلا شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان اینا تیپ یک هستن بقیه مراکز استان ها تیپ ۲ و شهرستان های که پزشکی داره تیپ ۳ مثلا شهرستان جهرم فارس پزشکی داره و تیپ ۳ میشه ولی بوشهر تیپ ۲
-
@Soniaaa ن
فرق دارن
ما
یه پردیس خودگردان داریم
ی شهریه پرداز
یکی هم شبانه(پولش نسبت ب بقیه اش زیاد نی،اما بالاخره باید برای درس خوندن تو اون دانشگاه یکی دو تومن بدی)
شهریه پرداز ها،از اماکانات دانشگاه مثه خوابگاه نمیتونن استفاده کنن(حتی اگ پول بدن دانشگاه) و علاوه بر اون باید ب دانشگاهی هم ک توش درس میخونن سالی ۳۰ تا ۴۰ تومن بدن(ک قیمتش هم داره میره بالاتر)
ولی روزانه ها ،پردیس و شبانه
شاید ی مقدار خیلی کم پول بابت امکانات دانشگاه بدن
ولی اون مقدار کم در مقابل امکاناتی ک بهشون داده میشه جدا خیلی ناچیزهramses kabir شبانه و پردیس اینا دیگه یکیه
به همشون میگن شهریه پرداز
شبانه مال قدیم بود -
@Comrade_Bayat آها این یک سری شرایط خاص داره از نظر قدی وزنی و جنسیت اینجوریه که میرید استخدام ارتش میشید و خب هرجا بگن باید برید مثلا بگن باید بری فلان پادگان تو سیستان بلوچستان باید بری و خب مث فرهنگیان فک کنم حین تحصیل بهت پول میدن و همچنین سفر خارج کشوری نمیتونی بری مگر اینکه بخوای مکه یا کربلایی بری و کلا مث یک سربازی دیگه که تو پادگان نظامیه
-
از روزی ۱۶۰,۷۰ تا رسیدم به روزی ۴۰ تا
فقط آرزو می کنم زودتر درست شه -
@Comrade_Bayat آها این یک سری شرایط خاص داره از نظر قدی وزنی و جنسیت اینجوریه که میرید استخدام ارتش میشید و خب هرجا بگن باید برید مثلا بگن باید بری فلان پادگان تو سیستان بلوچستان باید بری و خب مث فرهنگیان فک کنم حین تحصیل بهت پول میدن و همچنین سفر خارج کشوری نمیتونی بری مگر اینکه بخوای مکه یا کربلایی بری و کلا مث یک سربازی دیگه که تو پادگان نظامیه
-
از روزی ۱۰,۱۱ ساعت به روزی ۲ ساعت:)
-
ramses kabir شبانه و پردیس اینا دیگه یکیه
به همشون میگن شهریه پرداز
شبانه مال قدیم بود -
ramses kabir شبانه ها شب میرن دانشگاه
-
می دونم نباید آیه ی یأس بخونم ولی ...هعیی
-
Rahman Aa وایییی یادش بخیر سال پیش چقددد سر این خندیدیم
بابام جدی جدی برگشت گف