هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعی دلم میخواد یه عالمه کار کنما
واسه این تابستون یه چندتا برنامه داشتم و هنوزم دارم
ولی از طرفی میگم این آخرین تابستونه که میتونم عشق کنم...
امروز فقط 5 ساعت یه بند پشت کامپیوتر داشتم dying light بازی میکردم
۲ ساعت هم جدا یه بند ناروتو میدیدم -
Mehrsa 14
پس برو پزشکی
یه نگاه به واحد ها بنداز واحد هر رشتهGharibe Gomnam
آره اینکارم خوبه بکنم -
Rahman Aa
آقا رحمان شما چه آزمونی میدادین؟
بین سنجش و قلمچی و ماز نظرتونو میگین؟Gharibe Gomnam سنجش جامع هاش مهم ترینه در طی سال ازموناش مث ازمونای دبیراس که ازتون تو مدرسه میگیرن انقد کشکه
ماز بجز زیستش بقیش خوبه و قلمچی بهترینه بینشون ولی من این سال آزمونی نرفتم جز جامع سنجش ولی ماز سال قبل رفتم و قلمچیم رفتم بین این دوتا قلمچی بهتر بود هزینش بیشتر از اون ور ماز هزینه کمتر و پاسخنامه قشنگ تر
-
Mehrsa 14 مهرسا
حتی میتونی بری از استادا مشورت بخوای
اونا از دانشجو صدتا پیرهن بیشتر پاره کردن
تو کار بودنو اینا -
Gharibe Gomnam سنجش جامع هاش مهم ترینه در طی سال ازموناش مث ازمونای دبیراس که ازتون تو مدرسه میگیرن انقد کشکه
ماز بجز زیستش بقیش خوبه و قلمچی بهترینه بینشون ولی من این سال آزمونی نرفتم جز جامع سنجش ولی ماز سال قبل رفتم و قلمچیم رفتم بین این دوتا قلمچی بهتر بود هزینش بیشتر از اون ور ماز هزینه کمتر و پاسخنامه قشنگ تر
Rahman Aa
همه میگن ماز با زیستش شناخته شده
آهان پس قلمچی بهتره حالا چرا؟ -
Sara_R
آره البته الان بسته است متاسفانه دانشگاها ولی تا حدودی صحبت کردم گفتن دندون راحت تر و زودبازده تره ولی خب علاقم به پزشکی بیشتره دندون تخصص نمیخواد ولی پزشکی لازمه تازه دارو هم بیچاره این وسط رها شده:( -
Gharibe Gomnam
قلمچی -
دندون زودتر به درآمد میرسی
نیاز نیست برای درآمد بالا حتما تخصص بگیری فقط دوره هاشو میگذرونی اگه دوست داشتی
الان یه دندونپزشک عمومی داره کار زیبایی یا ایمپلنت انجام میده در صورتیکه متخصص های این رشته ها هم هستن یه عده اصلا براشون مهم نیست که کدوم دندونپزشک متخصصه و پیش هر دندونپزشکی ایمپلنت و ... رو انجام میدن
ولی باید بدونی که قرار با دندون سر و کار داشته باشی که یه میلیمتر هم مهمه -
Mehrsa 14 نه مرکز استان ها تیپ دو هستن و بین رتبه ۱۲۰۰ اینا میگیرن منظورم از شهرستان ها اونایی هستن که مرکز استان ها نیستن مثلا بوشهر با ۱۲۰۰ دندون گرفته از منطقه ۳ و تا ۱۴۰۰ اینا پزشکی روزانه گرفته معمولا تیپ دو ها بین ۹۰۰تا ۱۴۰۰ اینا روزانه میگیرن
-
Gharibe Gomnam من که میگم هرچفدرم باشه باز بهتره تا تاثیر قطعی
تاثیر قطعی اخرش ضرررهه بی عدالتیی تمام.jahad_121
اینم حرفیه -
Mehrsa 14 دانشگاه چرا بسته است؟ترم تابستونه هست
استادا هم هستن
خو مهم علاقس.ولی بازم با فکر جلو برو . -
دندون زودتر به درآمد میرسی
نیاز نیست برای درآمد بالا حتما تخصص بگیری فقط دوره هاشو میگذرونی اگه دوست داشتی
الان یه دندونپزشک عمومی داره کار زیبایی یا ایمپلنت انجام میده در صورتیکه متخصص های این رشته ها هم هستن یه عده اصلا براشون مهم نیست که کدوم دندونپزشک متخصصه و پیش هر دندونپزشکی ایمپلنت و ... رو انجام میدن
ولی باید بدونی که قرار با دندون سر و کار داشته باشی که یه میلیمتر هم مهمه@Venus655
خب علاقه هم شرطه
من به کلا از هرچی که مربوط به دندون میشه بدم میاد همش هم حس میکنم دندون پزشکا مثل جوشکارن
واحدهاشم دوست ندارم -
Gharibe Gomnam
قلمچی@f-nalist
پس قلمچی
ممنون -
Mehrsa 14 ها برو داشکده دندون و پزشکی
بعد اونجا یه چندتا استاد پیدا میکنی بالاخره
منم برا انتخاب رشتم سر شغل ها رفتم
چندتا مطب فیزیولوژی چندتا رادیولوژی چندتا بیو و غیره
خیلی قشنگ برام وقت میگذاشتن و توضیح میدان -
Mehrsa 14 نه مرکز استان ها تیپ دو هستن و بین رتبه ۱۲۰۰ اینا میگیرن منظورم از شهرستان ها اونایی هستن که مرکز استان ها نیستن مثلا بوشهر با ۱۲۰۰ دندون گرفته از منطقه ۳ و تا ۱۴۰۰ اینا پزشکی روزانه گرفته معمولا تیپ دو ها بین ۹۰۰تا ۱۴۰۰ اینا روزانه میگیرن
-
Rahman Aa
همه میگن ماز با زیستش شناخته شده
آهان پس قلمچی بهتره حالا چرا؟Gharibe Gomnam همه غلط میکنن زیستش پر غلطه و بی منطق ترین زیست عمرمه ( آمپرم زد بالا
) ببین همه ازمونا غلط دارن حتی کنکور ماز دیگه شورشو در آوردن بخاطر اینکه بگه من خاص ترم یک سوالاتی طرح میکنه که خود طراح هم اشتباه میکنه سوال غلط میشه تا موقع ای که ماز این مشکلشو کل نکنه زیست قلمچی بهتر از مازه
-
@f-nalist
پس قلمچی
ممنونGharibe Gomnam
خواهش میکنم