هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mahdieh te آره دقیقاً
امشب زدم ولی بجاش یه برنامه دیگه به نام «جرس» پخش میکنن
نمیدونم کلا پخشش تموم شده یا ساعتش عوض شده...@تومیوکا-گیو ولی این آیکون فارغ التحصیلان آلا تودهنی محکم ولی پنهانیه علیه دایی محترمتون
-
Rahman Aa یه ویس گرفته بودین در پاسخ سوال زیست یکی از بچهها. هنوز تو گوشیمه
بعد قسمت جالبش اینه من با گوشی بابام میومدم انجمن با زاپیا ارسال کردم به گوشی خودم
Mahdieh te
هوس کردم برم ازش سوال زیست بپرسم
-
Mahdieh te
هوس کردم برم ازش سوال زیست بپرسم
@Moonship
-
@Younes-D-IUT
نه دیگه داداش
فرض مسئله رو بهم نزن
این مدرسه تغییر نمیکنه
من باید تغییر کنم
یعنی کارهایی که منجر به بازدهی بالاتر در مدرسه یا چیزای دیگه میشه رو باید انجام بدم
وگرنه نه میشه مدرسه نرفت و نه میشه مدرسه رو عوض کرد@f-nalist
ی بچه های کلاس ما
از من کله خر تر بود
یهو ی روز اومد از کلاس بیرون ، بدون در زدن رفت تو دفتر گفت پروندمو بده یا دیگه نمیام
گفت حالا چرا میخای بری اونجا
گفت چون بی درو پیکره
خلاصه یک ماه باهم رفتیم
دیگه از بهمن نرفتیم
در مورد تغییر هم گفتم .....
اگه نمیشه سعی کن باهاش کنار بیای -
@تومیوکا-گیو عه
من بیشتر از همه با آهنگ حال میکنم
ولی فیلم و سریال هم عالیه
انیمه جالبه مثلا بچه تر بودم دوبله میدیدم دوست داشتم
ولی زبان اصلی نمیدونم خوشم نمیاد متاسفانه
ولی وقت کنم مثلا
دوست دارم
بابا لنگ دراز
قهرمانان تنیس و .....همه رو ببینم@M-Tina آها از اون مدل میبینید شما
من که برعکس اصلا دوبله نمیتونم تحمل کنم، حاضرم دوبله انگلیسی ببینم ولی فارسی نه(از دوبله انگلیسی انیمه به شدتتتنتت بدم میاد)
-
@f-nalist
ی بچه های کلاس ما
از من کله خر تر بود
یهو ی روز اومد از کلاس بیرون ، بدون در زدن رفت تو دفتر گفت پروندمو بده یا دیگه نمیام
گفت حالا چرا میخای بری اونجا
گفت چون بی درو پیکره
خلاصه یک ماه باهم رفتیم
دیگه از بهمن نرفتیم
در مورد تغییر هم گفتم .....
اگه نمیشه سعی کن باهاش کنار بیای -
@تومیوکا-گیو ولی این آیکون فارغ التحصیلان آلا تودهنی محکم ولی پنهانیه علیه دایی محترمتون
Mahdieh te موافقم
-
Rahman Aa یه ویس گرفته بودین در پاسخ سوال زیست یکی از بچهها. هنوز تو گوشیمه
بعد قسمت جالبش اینه من با گوشی بابام میومدم انجمن با زاپیا ارسال کردم به گوشی خودم
Mahdieh te ۱۰۰ تومن بده به فرهاد بابت این
-
@M-Tina آها از اون مدل میبینید شما
من که برعکس اصلا دوبله نمیتونم تحمل کنم، حاضرم دوبله انگلیسی ببینم ولی فارسی نه(از دوبله انگلیسی انیمه به شدتتتنتت بدم میاد)
-
@M-Tina آها از اون مدل میبینید شما
-
@تومیوکا-گیو من زیاد انیمه ندیدم، ولی با حرفتون موافقم، اصلا تحمل دوبله اونم به زبان فارسی ندارم(چه فیلم، چه انیمیشن چه هر چیز دیگه ای)
@Comrade_Bayat فیلم و انیمیشن چون وقتی بچه بودم همش با صوت اصلی دیدم و زیرنویس، علاقه پیدا کردم دوبله ببینمشون
وقتی بچه بودم سر این زیرنویس خیلی اذیت میشدم
فیلمم تاحلا زبان اصلی امتحان نکردم، شاید خوشم اومد دیگه دوبله ندیدم(البته اگه اصلا فیلم ببینم
)
-
-
-
@M-Tina جدا از خشونتش فیلم بدی نیست، ولی خشونت زیادی هم به خرج داده، به عنوان مثال چند جا پوست سر آلمانی ها بریده میشه و دوربین کات نمیخوره و خشونت ها رو با جزئیات به تصویر میکشه