هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Moonship
بیکارم امروز خو
خبر مرگم قرار نبود اینجوری بشه... -
@Moonship
تهران و کرج و اطراف رو زدم + زنجان و مشهد و اردبیل... -
از بین یک میلیون و ۶۰ هزار داوطلب فقط ۳۷۰ هزار نفر انتخاب رشته کردن
شانس قبولی کسایی که امسال انتخاب رشته میکنن بالا میره و کار برای پشت کنکوری ها سخت میشه_arvin_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شانس قبولی کسایی که امسال انتخاب رشته میکنن بالا میره و کار برای پشت کنکوری ها سخت میشهحالا نا امید نمیخوام بکنم کسی رو ولی جمله ی اول کلک تبلیغاتی موسسات انتخاب رشته هست که سو استفاده میکنن از این جمله
جمله دوم هم بازم یه نوع تبلیغ برای جذب دانش آموز با عنوان های دیگه کار سخته باید مشاور خوب داشته باشی هست
ولی در کل این جمله درسته اگر درست استفاده بشه -
Rahman Aa
عه مگه برگشت؟ -
Rahman Aa
پ چجوری سلام رسوند -
_arvin_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شانس قبولی کسایی که امسال انتخاب رشته میکنن بالا میره و کار برای پشت کنکوری ها سخت میشهحالا نا امید نمیخوام بکنم کسی رو ولی جمله ی اول کلک تبلیغاتی موسسات انتخاب رشته هست که سو استفاده میکنن از این جمله
جمله دوم هم بازم یه نوع تبلیغ برای جذب دانش آموز با عنوان های دیگه کار سخته باید مشاور خوب داشته باشی هست
ولی در کل این جمله درسته اگر درست استفاده بشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی در کل این جمله درسته اگر درست استفاده بشهجمله اول رو فکر میکنم یکی از مسئولین مربوط به سنجش گفته بود البته بازم چیزیه که داخل چند تا چنل دیدم و نمی دونم درسته یا نه این حرف
اما بله! درسته حرفتون -
پارسالم اینجور شد یه هفته بعد تموم شدن انتخاب رشته دوباره فرصت دادن
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من دختر دایی بابام با سهمیه مامایی آزاد خونده تازه پز هم میده
بعد اصلا یادشون میره سمهیه داشتن
وقتی از سهمیه استفاده میکنی بگو و افتخار کن@Alba
ها همین
حرص میدن ادمو -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی در کل این جمله درسته اگر درست استفاده بشهجمله اول رو فکر میکنم یکی از مسئولین مربوط به سنجش گفته بود البته بازم چیزیه که داخل چند تا چنل دیدم و نمی دونم درسته یا نه این حرف
اما بله! درسته حرفتون -
تعهدی یا پردیس و آزاد ؟
چرا؟
@دانش-آموزان-آلاء -
تعهدی یا پردیس و آزاد ؟
چرا؟
@دانش-آموزان-آلاء@Soniaaa
آزاد و پردیس
چون تعهدی فقط سختیش میمونه اگر هدف کسب درآمد در کنار کار باشه
من خودم نظرم اینه ۷ سال تحصیل
۱۱ سال تعهد
برای کسی که میخواد سریع به درآمد و مطب خودش برسه یا متخصص بشه یه کم اذیت کنندس -
_arvin_
قبول دارم این جمله رو ولی نباید به دانش آموز رتبه ۸۰ هزار بدون سهمیه امید پرستاری داد توسط انتخاب رشته کننده های فریبکار که اسم مشاور یدک میکشن@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_arvin_
قبول دارم این جمله رو ولی نباید به دانش آموز رتبه ۸۰ هزار بدون سهمیه امید پرستاری داد توسط انتخاب رشته کننده های فریبکار که اسم مشاور یدک میکشنبله متوجهم
تغییری هم اگه باشه خیلی کمه نه در این حد!
اما خب کسایی که انتخاب رشته میکنن واسه به دام انداختن داوطلبا هر ترفندی رو به کار میگیرن و متاسفانه خیلی ها گولشون رو میخورن -
@Soniaaa
آزاد و پردیس
چون تعهدی فقط سختیش میمونه اگر هدف کسب درآمد در کنار کار باشه
من خودم نظرم اینه ۷ سال تحصیل
۱۱ سال تعهد
برای کسی که میخواد سریع به درآمد و مطب خودش برسه یا متخصص بشه یه کم اذیت کنندس@Hamid-s
آزاد یا پردیس؟ -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_arvin_
قبول دارم این جمله رو ولی نباید به دانش آموز رتبه ۸۰ هزار بدون سهمیه امید پرستاری داد توسط انتخاب رشته کننده های فریبکار که اسم مشاور یدک میکشنبله متوجهم
تغییری هم اگه باشه خیلی کمه نه در این حد!
اما خب کسایی که انتخاب رشته میکنن واسه به دام انداختن داوطلبا هر ترفندی رو به کار میگیرن و متاسفانه خیلی ها گولشون رو میخورن -
@Soniaaa
آزاد -
@Hamid-s
چرا؟