هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
داشتم به همکلاسیم ریاضی یاد میدادم
گفتم ۷۵ درصد آدما ریاضیاتشون ضعیفه
بهم گفت خداروشکر من جز اون ۳۵ درصد هستم -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
بیا از آخر به اول سوالارو جواب بدیم
حاشیه امن؟
بهش فکرنکن جای امنی نیست همه توی یه گودالیماونی که فکرمیکنه بهجای امنی رسیده الان باید نگران باشه
نه بد بود نه عالی
ولی خوب بود
حالا بریم سر اون داستان کنکور
کی گفته باید تا الان تموم میکردی؟ امسال هم یه سالیه مثل تمام سال های که زندگیکردی به من میگفتی که هنوز کنکوری نشدی فکرمیکنی فشارشو حس کردی من یک بار قبل این فشار های یک کنکوری رو تحمیل شدم
نگرانی و ترس از نرسیدن به برنامه ترس از نرسیدن به جایگاهی که میخوای فشار و فشار
الان چندنفر شروع کردن مثل تو؟چند نفر مثل تو اصلا درگیر این هستن که واسه کنکور تو تابستون بخونن؟
کی گفته تا الان باید جمع میکردی؟ مگه تو تراکتور یا بولدوزری اون مسلط آرین دانش اموزشمدیگه تا اسفند کلا تموم میکنه
ذهنت هم فقط پرشده از افکار پوچ و منفی
فقط سعی کن رو این تمرکز کنی که امسال لحظه به لحظه اش بهترین سال زندگیت باشه
هرساله به سال سرنوشت سازه امسال هم یه سال سرنوشت سازه ولی توشکنکورم هست یه سد بزرگ هرچی بیشتر ازش بترسی سدش برات بزرگتر میشه
و تا زمانی که با همین ترس درس بخونیکیفیتت میاد پایین از درساتو لذت ببر هر خطشو زندگی کن
و اصلا به بعد کنکور فکرنکن فقط تمام تلاشمو بکن هر روز بهتر از دیروز بشی همین
خیلی از بچه ها دیر شروع میکنم و نتیجه میگیرن
شاید باورت نشه ولی یکی از همین بچه های انجمن که رفته و دانشجوی پزشکی شیراز بود گفت از بهمن شروع کرده چی باعث شد ببره؟ خیلیااون موقع مثل اون خرگوشتیزپای اول مسابقه انتو الان از خیلیا جلوتری پس فقط برو جلو مهم نیست بقیه چیکار میکنن
وگرنه فشار امسال تا دوسال بعد کنکور ولت نمیکنه افسردگی میگیری نابود میشی -
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
🥺 بچه ها کسی فیلترشکن خوب نمیشناسه ؟
برا اندروید -
@Moonship
بفرمایید -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Mehrsa 14 on ۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
بله درسته
باید درستش کنم
ممنون -
@Moonship
Taj vpn
Tom vpn -
کار امشبمو دوست داشتیم
تمیز کار کردی
فقط تایمش یکم زیادی زیاد شد که باید درستش کنم....(پس حواسمون باشه)
دیگه اینکه بهت بگم
خسته نباشی نرگس جونم
خیلی خیلی این تایمو خوب بودی
دوست دارم
اینم نشانک بزن برگردی
بدون کارِت تا ۹شب طول کشید
و عکساشو واسه چند نفر فرستادی
تودلی نداره ولی تودلی -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
فقط خودت باش و قوی تر بشو به سال کنکور اینجوری نگاه کن که کنکور قرارع آدمی ازت بسازه که بعد کنکور تو هرسختی و مشقتی قرار گرفتی کم نیاری -
@Moonship
از چه لحاظ
واسه تحصیل از امسال؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
نمیدونم چی بگم... -
766981/1000113