هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اره اصلا شب خوبیه جدا از این که پوست تخمه تو گلوم گیر کرده نه میره پایین نه میاد بالا!
-
کلا تا من تایپ کردم یه صفحه رفتین جلو
-
@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا بشر هیچ وقت یاد نمیگیره و درک نمیکنه که تو دنیایی که داره زندگی میکنه
همه نباید توی مسائل مختلف
یه نظر داشته باشن
چراااچون نباید داشته باشن
حقیقتا یه چیزایی فقط سلیقه شخصی
به تعداد ادما نظرات مختلف وجود داره
اره قبول دارم
ما همه ادمیم
یه چیزایی هم مشترکه(بر اساس اون فطرته)ولی واقعا قرار نیست تو همه مسائل همه مثل هم فکر کنن
بله بدیهیه که من هم راجع به رنگ لباس بقیه ادما تا جایی که مربوط به سلیقه شون میشه، نظری ندارم و سلیقه اش شخصیه خودشه
ولی توی مسائلی که منطق و عقل، حرف اولو میزنه، دیگه قرار نیست چندین و چند نظر مختلف وجود داشته باشه! -
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam حرف هم نمیزنی ادم رو هم حرص میدی
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak امشب سهمیه 10 سالتو خندیدیا
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to sina bigdeli on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli مچکرم
-
@Masoumeh-Shokrollahi
ایشه
لیاقتت هموناس🥲 -
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی سختع سخته
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli واقعا
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak آره
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
خوبه لااقل اینو فهمیدی
ولی خوب شدن حالم دست خودمه همیشه -
11 دقیقه داشتم تایپ میکردم
شت -
@Saghi-Mortazavi یادته اون مهریه و عقاب و اینارو؟
حالا اوشون اومد جاتو گرفت -
شما وقتی میدونید هرکدوم حرف خودتونو میزنید دیگه چرا بحث میکنید هرکی میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak پشتکارش تحسین داره
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اوهوم حال تورو سخت میشه خوب کرد!
-
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی از اون موقع داری تایپ میکنی؟
-
@Masoumeh-Shokrollahi اوشون کی باشن
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
نه
من حالمو خوب نمیکنه اگه بد باشم
پست 766961 از 1000113