هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
دغدغه هاشونرو واقعا دوست دارم
کاش همه دغده ها اینطوری بود:) -
اون آدم هایی که خیلی باهاشون ارتباط نداری اما از موفقیت هات خوشحال میشن و تبریک میگن از به اصطلاح دوست ها خیلی دوست داشتنی ترن
-
آخر نمایشا عوض شده
همه نقش همو بازی میکنند
اونایی که چشمشون به قدرته
هم پیاله هاشو راضی میکنن -
وقتی با خودمون غریبه میشیم لحظه ایه که نمیدونیم داریم چیکار میکنیم ولی در کمال تاسف ادامه میدیم....
-
من الان حتی این موقعیتو ندارم که انتخاب کنم به جز کار الانم چه کنم؟؟
یا اینجا بنویسم
یا به آسمان زل بزنم:) -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
چطوری مهرسا پکری -
میدونی...
عزیزترین آدمای زندگیت، موقع جر و بحث موقع دعوا، نقطه ضعف هاتو میکشن به رخت...!
غیر اینه؟نه!
غیر این نیست! -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خوبم گلییی حوصلم سر رفته:)
الان جا داره یکی بیاد بهم بگه زیرشو کم کن ولی الان پیشم نیستو نمیگه️ -
به گریه نشستم بگو چه کنم
-
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
تهرانی الان؟ -
Gharibe Gomnamreplied to jahad_121 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
چَراااا -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 دقیقاا
بد جور م داره شعله میگرهه -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
یه گوشه کره زمین تو جزایر هاوایی ام اینجام که به درد ما نمیخوره تو خونه نشستم -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
بگو کدوم ور تهرانی بیام پیشت -
حوصله من سر نرفته فرار کرده
-
نه دزدیدنش
-
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
تهران نیستممم بدبختی والا اونجا یه آپشن پیاده روی هم دارم️ -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
عهههه
آخی -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
️️
767962/1000113