هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer kreplied to AmirBarsam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
منم اصلاح کردم -
-
AmirBarsamreplied to فاطمه ـ بوشهر on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
فاطمه ـ بوشهر درسته
یه سری اشتباهاتی انجام دادم که همه چیزو خراب کرد
ممنونم ازتون
انشاالله نتایج سال دیگه اومد خودم منشنتون میکنم میگم شد اونی که باید میشد
امیدوارم شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید -
AmirBarsamreplied to officer k on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
یه لحظه احساس کردم روز اول مدرسهس به صورت داوطلب پاشدم خودمو معرفی کردم -
officer kreplied to AmirBarsam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
دیوانه -
فاطمه ـ بوشهرreplied to AmirBarsam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ممنووووون
ان شالله
-
Hhh Hhreplied to فاطمه ـ بوشهر on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه ـ بوشهر
سلام
خوبی؟ -
فاطمه ـ بوشهرreplied to Hhh Hh on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سلام ممنونم
متشکر شما خوبی -
Hhh Hhreplied to فاطمه ـ بوشهر on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه ـ بوشهر
خداروشکر
منم خوبم
امیدوارم همیشه خوب باشی️ -
گند زدم:////
-
داستان چیز دیگهس
من حال میکنم با رفاقتی که بی شیله پیلهس -
فاطمه ـ بوشهرreplied to Hhh Hh on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر
خداروشکر
منم خوبم
امیدوارم همیشه خوب باشی️ممنووووونم
همچنین شما
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild
اون از برادر تو اینم از خواهر من
کلا بچه های کوچیک تر وقتی دارن قربون صدقه میرن باید شک کرد
خواهر منم از عصر هی داره قربون صدقه میره الان مجبورم کرد ۳ تا کتاب داستان براش بخونم! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@دختر-بهار
هیچی عصبی بودم دوست داشتم یکیو بزنم
حل شد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا ۲۰ روز دیگه پاییز شروع میشه:)
-
این پست پاک شده!
-
شاید یاسین همون کلمه ی یاحسین باشه که سرشو جدا کردن
-
_MILAD_
پور عباس دکل نداره؟
768204/1000113