هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
آره چرا که نه خیلی هم قشنگه ️
ولی خب برای خونه های بزرگ سبک اول فکر می کنم عقلانی تر باشه ،نه ؟ -
و دست ها آغوش هم را میشناسند=)
-
Ainoor
من خودم سبک خاصی رو نقاشی میکنم که رنگی توش نیست با یه راپید نقاشی میکنم
-
حال تو هم بگی نگی اینه
یه وقتا بغل همه وِلی وَلی بی حس
میدونی اون مرحلهم
که حرفاتو قورت میدی نمیزنی دیگه -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا انقد ذهنمو درگیر کردی جدیدا و نمیتونم فراموشت کنم...
وقتی تیکه آخر پیتزات تو یخچاله و قسم خوردی فردا بخوریش:
-
پرستو بابایی
من در هر صورت سبک دوم رو دوست دارم تهش اینه که اگر خونه خیلی بزرگ باشه یه بخشش عین سبک دوم میشه یکی مثل سبک اول -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Hamid.s
اینا رو تو یه دفتر ۱۰ در ۱۰ یا ۵ در ۵ انجام میدم و شاید خیلی ریز باشن به خاطر استفاده از راپید -
Hamid.s
عه منم یه دوستی دارم فقط با راپید نقاشی میکشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
آره دقیقا اینجوری خیلی خوبه -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
سبک های مختلفی کشیدم راپید برام جذاب تر بود -
-
Hamid.s
هر سبکی جذابیت خودشو داره دیگه
من از همه سبک های نقاشی خوشم میادایناهم خیلی ناز بودن
-
Hamid.s
دماغش شبیه انسان شده ولی حیف بود لاک بزنم -
Hamid.s
نه بابا
شبیه گربه وحشی شده -
-
سلام امروز حس بزدگ شدن و استقلال خاصی بهم دست داد
خودت امضا بدی و اثرانگشت و دیگه دیگه دیگه...
به به حالا دانشجو بشی چه حسی داره واقعا تا سال قبلش با خانوادت زندگی میکردی حالا باید با یسری بچه درس خون سراسری دانشگاه تهران که یکی مرتبه یکی نیستو باید باهاشون یه زندگی جدیدی رو شروع کنی زندگی کنی و شاید بعضیارو باید به سرپرستی قبول کنی و بزرگشون کنی که یکم مرتب باش لعنتی
اهمممم... خب مسئولیت الان کنکوریا اینه درس بخونن تا خدایییی نکرده این حس دومی که گفتم با یک سال تاخیر تجربه نکنن
پس بشین عین آدم درس بخون ! بدو برو بدو برو بجنگ واسه آیندت
فقط برای اون حس قشنگ رسیدن به هدفحس آسودگی و خوشحالی و رضایتی که با هیچی قابل مقایسه نیس=))
-
-
@ek-mahdi-m
سلام یه سوال میتونم بپرسم؟
768591/1000113