هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a
وای زهرا وای امام از دست تو
بعد به من میگن تو چرا خودتو میزنی به خنگی یکی نیست بگه مشکل از من نیست که...Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
بعد به من میگن تو چرا خودتو میزنی به خنگی یکی نیست بگه مشکل از من نیست که...چیشدع
-
Gharibe Gomnam
تمام روز اینطورن یا فقط شبا؟ ):Saudade 19 0
این که گفتم شبا
بقیه رو نمیدونم این سه نفر بهم نزدیکم موارد بیشترم هستن -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
بعد به من میگن تو چرا خودتو میزنی به خنگی یکی نیست بگه مشکل از من نیست که...چیشدع
@ariana-a
-
@ariana-a
-
خواهرم بازگشت
با سه عدد جوجه بدبخت که اسیر دستان این بشر باید بشوند
من برایتان فاتحه میخوانم
دوران آزادی تمام شد
به اسارت خوش آمدید -
@ariana-a
هیچی بابا برمیگرده به بچه های مثلا منفی مدرسه دیگه هرچی میگیم دنبال سوژه ان خودشونم خودشونو سوژه میکنن اصلا بیخیال -
@ariana-a
هیچی بابا برمیگرده به بچه های مثلا منفی مدرسه دیگه هرچی میگیم دنبال سوژه ان خودشونم خودشونو سوژه میکنن اصلا بیخیالGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
هیچی بابا برمیگرده به بچه های مثلا منفی مدرسه دیگه هرچی میگیم دنبال سوژه ان خودشونم خودشونو سوژه میکنن اصلا بیخیال -
JuDi
صنعتی اصفهان️
️
-
Ainoor
واااااااای
چقدر قشنگننننن
مخصوصا اونی که تو شبه 🥹🥹
واقعااااا کلی ممنونم بابتشون =))))))))) -
@ABR_DJ
اصلا چرا همیشه خانوما ناظم میشن
مگه ما پسرا چمونه
تازه خشن تر هم هستیم احتمال بیشتری داره ازَمون حساب ببرنSaudade 19 0
آره واقعا همیشه در حق ما ظلم شده
ولی ما یه زمانی محمدحسن، استارتر همین تاپیک تودلی رو داشتیم که ادمین بود🥲 -
Saudade 19 0
آره واقعا همیشه در حق ما ظلم شده
ولی ما یه زمانی محمدحسن، استارتر همین تاپیک تودلی رو داشتیم که ادمین بود🥲@ABR_DJ
بازم 3 - 1 عقبیم از خانوما -
@ABR_DJ
بازم 3 - 1 عقبیم از خانوماSaudade 19 0
۳_۱?
نه داداش من تا یادمه ما فقط همون محمدحسن رو داشتیم ولی دخترا خیلی تو این امور فعال تر هستند -
Saudade 19 0
۳_۱?
نه داداش من تا یادمه ما فقط همون محمدحسن رو داشتیم ولی دخترا خیلی تو این امور فعال تر هستند@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saudade 19 0
۳_۱?
نه داداش من تا یادمه ما فقط همون محمدحسن رو داشتیم ولی دخترا خیلی تو این امور فعال تر هستنددخترا تو همه امور فعال ترن
-
Saudade 19 0
۳_۱?
نه داداش من تا یادمه ما فقط همون محمدحسن رو داشتیم ولی دخترا خیلی تو این امور فعال تر هستند@ABR_DJ
راس میگی
قبل مریم هم رومیسا بود
کلا عقبیم
نتیجه n - 1 -
Saudade 19 0
۳_۱?
نه داداش من تا یادمه ما فقط همون محمدحسن رو داشتیم ولی دخترا خیلی تو این امور فعال تر هستند