هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Comrade on ۷ مهر ۱۴۰۲، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist لطف دارید، امیدوارم جوری که دوست دارید کنکور روبزنید.
مرسی
از ریاضیم که راضی هستم، ولی دهم خیلی با شیمی به مشکل خوردم. دلایل: معلم بی لیاقت و دانش آموز نالایق
البته میدونی چیه گاهی اوقات شاید ربطی به خود درس و استاد نداشته باشه به تیپ شخصیتی هم بستگی داره
مثلا معلم فیزیک ما تو ماز میرحسینی ریاضی و فیزیکش فوق العاده است با بقیه استادای کنکور فرق داره یه کم دانشگاهی طور درس میده
میگه حالم از شیمی بهم میخوره به خاطر استثناهاش و بقیه داستانا
شاید چون شاید شما هم مث ایشون درک ذهنیتون از فیزیک و ریاضی بالاتره با شیمی ارتباط نگیرید
امیدوارم یازدهم استادتون خوب باشه ما مدرسمون با این همه ادعا یه معلم شیمی بد آورد کل تابستونمون از بین رفت معلم شیمی جدید آوردنو ما هم دلمون خونه
-
چایی چایی نم نم دم نکن
بیا و عشقو تو قلبم کم نکن -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
سلام خوبی؟روالی؟
اعصابت آروم شد؟سلام ممنون شما خوبی؟!
-
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته میدونی چیه گاهی اوقات شاید ربطی به خود درس و استاد نداشته باشه به تیپ شخصیتی هم بستگی داره
مثلا معلم فیزیک ما تو ماز میرحسینی ریاضی و فیزیکش فوق العاده است با بقیه استادای کنکور فرق داره یه کم دانشگاهی طور درس میده
میگه حالم از شیمی بهم میخوره به خاطر استثناهاش و بقیه داستانا
شاید چون شاید شما هم مث ایشون درک ذهنیتون از فیزیک و ریاضی بالاتره با شیمی ارتباط نگیریدنمیدونم، شاید... آخه اوایل سال از شیمی بدم نمیومد. ولی واقعا زده شدم، چون زمان کم داشتم و معلم شیمی میشه گفت درس نمیداد. و خود خوانی شیمی خیلی زمان بر هست. برای اینکه راحت تر درس دادن رو بپیچونه موضوعی تدریس میکرد و میگفت حفظی هارو خودتون بخونید، از مسائل هم فقط به همون فرمول ها اشاره میکرد و بقیه زنگ خاطره میگفت...
میدوارم یازدهم استادتون خوب باشه
ممنونم، یک جلسه باهاش داشتیم، دبیر خیلی خوبی بودن، دیگه بهانه ای برای شیمی نخوندن برام نمیمونه.
ما مدرسمون با این همه ادعا یه معلم شیمی بد آورد کل تابستونمون از بین رفت معلم شیمی جدید آوردن
درک میکنم واقعا، معلم بد یک اینکه ازش ادم درس یاد نمیگیره، دو اینکه فشار میخوره آدم که تایمش رو سر کلاسش هدر میده.
-
چی میشد خدا یکم موژه های بلند تر و فرتر و مشکی تر ب من میداد ک من مجبور نباشم برم کاشت موژه
-
چرا انقد تبعیض
چرا موژه های مبینا فر و مشکی و پرپشته ولی م بور و کم پشت و کم فر -
سطح دغدغه من تو این برهه از زمان :
-
Hamid.s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
سلام
سلامتی؟
چرا سند کردی ؟بله ب خاطر کیفیت
با آیفون عکس ها رو با شیریت انتقال میشه داد لازم نیست سند شه
بعد هم با پورت مستقیم به کامپیوتر انتقال دادسلام با همون شیریت از ایفون ب اندروید انتقال دادم تو گوشی خوبه باز میشه ولی میخام از گوشی بریزم رو فلش
با رابط هایی ک شبیه فلش هستش اینکارو انجام دادم رو فلش ریخته میشه ولی عکس ها باز نمیشه چون فرمتش فرق داره از فلشم میریزم رو پی سی حتی رو پی سی هم باز نمیشه -
خوشحالم ک عکاسی یاد گرفتم
-
-
مثلا ازمون میدادم ۱۰ بار رفتم مرورگر
۳ بار فیلتر شکن روشن کردم
و با ۲ نفر چت کردم
خدا نتیجه رو بخیر کنه
تمرکزم در حد تیم ملیه
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رکوردداران بیشترین تعداد پیروزی در لیگ قهرمانان اروپا
=))))) CR7
️
کریستیانو لیگ
همهی رکورداش مال رونالدوعهدقیقا دقیقا
🤌
بقیه باید بوق بزنن فقط -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Comrade on ۷ مهر ۱۴۰۲، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
مسی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Narges_ on ۷ مهر ۱۴۰۲، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
کارت درسته
781015/1000113