هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak ععععع
-
@zahra-zahraii عمومی هم بود فکر کنم هاا
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli بلی من کنکوری نیستم بهتر از تو خبر دارم والا
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sina bigdeli ن تخصصی فقط فکر کنم
-
@fargol-sh جانم
حالم زیاد خوب نیس... -
@zahra-zahraii همه؟هم عمومی هم اختصاصی
-
مجتبی ازاد روانین اصن میخوابن بیدار میشن یچی تغییر میدن
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ع چرا داداش؟
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اتفاقا خوب نیستم ولی امیدوارم تو خوب باشی
-
هر روزی یه تز میدن
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ن فقط ت خوبی
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak با دوستم ی جوری با اب و تاب گفت پرام ریخت
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلام خوبی؟
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli من گفتم شاید الا یکم تغییرات ایجاد کرده
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اگه کنکور رو میگی که سازمان سنجش اعلام کرده که بخاطر اینکه تقلب کمتر بشه قراره پاسخبرگ و دفترچه سوالات سه تا بشه یعنی یه دفترچه عمومی بعد دوتا هم اختصاصی بعدش از تعداد سوالات قراره کم بشه بیشتر مفهمومی بدن و اینکه زمان هم کم میشه سر تیتر ایناس
-
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri چی رو می خوان تغییر بدن؟
خیلی دقیق نمیدونم
ولی اینطوری که دیدم مثل اینکه
قراره ۳ تا دفترچه کنن سوالا رو -
@ftm-montazeri چی رو می خوان تغییر بدن؟
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak داداش!
ن پ تغییر سران 3 قوه رو میگم
پست 786721 از 1000113