هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دیگه اون پیام رو هم نقل قول نمیزنم همه میدونید در نبودم سخته
همگی خوش باشید
بدرود
-
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره دقیقا اون آرامش رو میده بهم یه جوری فرار کردنه از یه سری چیزاست که میام اینجا
میدونم کاذبه تو این شکی ندارم
ولی راستش با خودم نمیتونم کنار بیام :// میدونم چی درسته سعی میکنم انجامش بدم . ولی بازم بعضی وقتا کارای خودمو درک نمیکنم
تو تشخیصش مشکلی ندارم . ولی نمیدونم باید چیکار کنم
این وقتی که میام اینجا تو راه های دیگم هدرش میدم مثلا زل زدن به درو دیوار و بعد چندین دقیقه میفهمم
واسه همین فک میکنم اومدن اینجا بهتره البته فک میکنم
نمیدونم چطور باید با خودم کنار بیام://
چند بار در این مورد گفته بودم رد کردید ، الان پذیرفته اید یعنی خیلی از مشکل کم شده
آن کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند
حقیقت امر اینه همه ما به این مشکل مبتلا هستیم کنکورو.. هم نداره تازگی خودم دوباره این طور شده بودم و دارم دوباره از اول باهاش کنار میامهیچ راهی نیست به جز روبه رو شدن با ترس ها یه حدیث از امام علی علیه السلام همیشه اینجور موقع ها میاد ذهنم با هر چیزی که ازش میترسی رو به رو شو
الان این جملات شما کاملا نشون میده مشکل را دقیق پیدا کردید این خیلی عالیه
این که چه جوری میشه کنار اومد، اول یه مقدار زوری:) یعنی بخواین بدون در نظر گرفتن حالتون در هر شرایطی به یک قسمت برنامه عمل کنید
صبر نکنید حوصله بیاد بعد درس بخونید
درس بخونید بعد حوصله میاد
یک روز از ایام کنکور یادم نمیاد با ذوق و شوق زیاد شروع کرده باشم برای شروع کردن هر روز صبح یه دلیل خوب داشته باشید ولی وقتی شروع کردم خیلی عالی و راحت بود و ادامه دادمشروع کنید ، کم کم متوجه میشین چه جوری با خودتون کنار بیاین
در مورد این که وقتی بیکار هم باشید درس نمیخونید
از بازه های کوتاه استفاده کنید
یعنی بگید من فقط یک ربع این قسمت راحت رو بخونم بعد یه استراحت خوب اما با زمان کم دوباره این قسمت رو بیست دقیقه بخونمشما شروع کنید چند روز مقاومت کنید هر کجا راهکار کم آوردین بگید تو فلان موضوع نمیتونم و راهکار بگیرید
راهکار زیاده به قول @نگین-محمدیان شما باید بخواین -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi مرسی
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi آره موافقم
-
z Gheibi کتابفروشی یکی هست اونم فقط کتابای درسی داره
حتی کتب علوم پزشکی هم نداره
کتابخونه ۴_۵ تا داره و معمولیه
من دور و بر خودم که نگاه میکنم میبینم خیلی کم کسی بگه رفتم کتابخونه
من متوسط سعی میکنم ماهی یه کتاب غیردرسی بخونم
و کتابخونه هم میرم -
zeinab dehghanireplied to 81Sobhan on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ida-shateri
ظاهرا ی طرفه کار میکنه خبرا رو اینور نمیاره ولی میبره
zeinab dehghani سلام علیکمو علیکم السلام
میبنم یکی به من درود فرستاده!!
@ida-shateri و یکی دیگه رو میبینم ک از اینکه من تلفنی باهاش حرف زدم،خوشحاله و داره برا بقیه قر میاد
پ.ن:حالا خوبه من راضی ام و پشت سرم حرف زدینااااا -
zeinab dehghanireplied to _Biliifti_ on ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
اینو میبینم ناخداگاه یادت میوفتمzeinab dehghani
@mitra-ism-rahmani
Sharllot
صبور باشید خواهران که همانا خداوند صابرین را دوست دارد
مونده شیشه هارو دودی کنیم
کپش کنیم
یه سیستم خوبم میخواد
دیگه حلههه
زینب برا تو یه بلند گو مثل ضایعات میخواد که اومدم دجلو در دانشگاتو صدات بزنم
زینب زینب،،زینب هوووی زینب
چرخاشو جفت و جور کن؛حرکت و سفر باهاش دیگه دستِ اوس کریم
اون بلندگوعه هم حله ک باو. مشکین برای فروش جنساش از این بلندگوها استفاده میکنه....
بهش بگی بت قرض میده -
و من وقتی پیامی از نگین میبینم:)
-
ولی من صبحایی ک بقیه خواب باشن و من فقط بیدار رو خیلی دوس دارم.
-
لب مرز.
مرز چی باشه برات!؟
مرزای مهم رو توی هرچی بدون.خب!؟ -
عوض کنم!؟
آره.
هوم. خوشحالم بابت تغییرش -
یه روزی هم میاد ک توهم کنکورت رو جا دادی و ۵دقیقه از دیدن رتبت میگذره.
ببین میخای اون لحظه حالت چجوری باشه!؟
ببین دوستِ من!
اونقدر ارزش داره اون لحظه ک بخاطرش سختیِ درس خوندن و آزمون و تحلیل آزمون رو برای خودت به جون بخری:')
ببین! میدونم ک درس خوندن واقعن سخته.
اما میخام تو هم بدونی ک دیدنِ یه رتبه یِ خوب خیلی بیشتر از حدتصورت خوب تر و قشنگ تره.
نمیخام حرفی از خوب یابد بودن کنکور و چیزای کنارش بزنم. فقط همون ۵دقیقه ی بعد دیدن رتبت رو میگم...
یکی یه باربهم گفت:
تلاش کافی نیست
باید بجنگی.
پ.ن:حرفامو یادت بمونه کنکوریِ عزیزم. خب!؟ -
کنکور چه بد و چه خوب؛یه قسمتی از مسیر زندگیِ من و توعه.
خوب ازش عبور کن. -
من دیشبمو با حرفای یکی از همسن و سالای خودمون گذروندم. یه پشت کنکوری بود.
نمیدونم به چیزی ک رسیده مورد قبولش هست یانع!؟ اما میدونم ک دیگه الان رسمن دانشجوعه.
حرف زد و زد و زد....
از نالیدن به کنکور لعنتی و فشار روحی روانی ایی ک دامن گیر هممون شده تا انتخابی ک کرده حرف زد.
حرفاش واقعن درست بود و ناراحتیش هم به جا.
حدود ۱۲۵ تا ویس و آخرین ویس هم خدافظی معمولی ک گفت دیگه حوصله غر غر کردن نداره و باید بخوابه ک فردا شنبس.
و طبق معمولی ک من همیشه پیام آخر باید باشم و اون لج بکنه و هی در جواب خدافظ و شب بخیر من استیکر و گیف بده
اماخب اینا مهم نیست ک....
این مهمه ک توی همون ویسای اولش اگه بخواد ک من بهش جواب یا راه حل یا حرفی بزنم میگه ک آخرکار بهم بگو. و اگه بخواد ک فقط گوش کنم و لام تاکام هم حرف نزنم بهم میگه.
خب دیشب از اون مدلای رادیویی بود
ومن ک کلی جواب و حرف داشتم و نگفتم.
و الان همشون تو دلم آواره
هوووف.
ختم کلام حرفی ک شاید اگه میگفت بگو و میگفتم این بود ک زندگیِ توعه.خودت میسازیش؛خودت توش زندگی میکنی؛خودت باید سختیِ ساختنش رو به دوش بکشی؛زیباییِ ساخته شدنش هم فقط برایِ خودته؛ویرونه شدنش هم فقط برا خودته.
خب نگفتمش.تودلم مونده بود.اینجا گفتمش -
یه طوماری خوندم درمورد تنهایی:')
تهش یه نفر اضاف کرده بود:
آدما بیشتر وقتشون رو توی سرشون میگذرونن.
پس اونجا رو جایِ قشنگی برای زندگیت بکن.
...
خیلی درست بود.خوشم اومد.زیادِ زیاد(':
79995/1000113