هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Kourosh Mousavi on ۳ آذر ۱۴۰۲، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi خیلی ممنون
️
-
پرستو بابایی تبریک
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۳ آذر ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
مرسی -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ آذر ۱۴۰۲، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جواب به دست اومده بعد میگم تو گزینه ها نیست ،خب چشاتو وا کننننن
-
@глушение یاخته ی دراز پهن
که مثل یاخته ی پهن باریک در نظر گرفته میشه:///
آدم قلبش -
مسخره ترین کاری که توی دوران کنکور باید انجام میدادم و من اصلا دوسش نداشتم، این بود که تایم بگیری و بعد ببینی چقدر درس خوندی.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۴۰۲، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تف تو روحت کاظم تفففف تو زوحت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to فراموش شده on ۳ آذر ۱۴۰۲، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@глушение چرا انقدد سوالای گفتار سه فصل دو زیاددد بود من گفتم تهش دو سه تا بیادسددضنسذصخصتص
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۴۰۲، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ ازمونی انقد بهم شک وارد نشد ک ابن شد
-
-
-
@Violet28 سوال چالشی نداشت حدس خودم 70 تا 80 درصد زده باشم بعضی سوالارو حال نداشتم بخونم نزدم.
البته سرماخوردگی هم بی تاثیر نبود
فقط اگه کلیه رو می خوندی 30 درصد راحت می زدی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to فراموش شده on ۳ آذر ۱۴۰۲، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@глушение سوالای حال نداشتم بخونمش ریاد یود
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۴۰۲، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا پسرای دبیرستانی انقد بزرگن همشون بابان انگار🥲
-
@Violet28 چه می شه کرد میشینن انشا می نویسن طراحا
-
من مدام سرجلسه برای تو هر سوال به خودم میگم اینم بزنم تمومه اینطور زیادیش خستم نمی کنه
-
بد و بیراه ها شروع شد هی توی کانال ها دارن فحش می دن
-
الان فهمیدم
800681/1000113