هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Moonship منم همین حسو نسبت ب بیستام دارم
-
Blue28 باور کنین من تغییر کردم مثلن اسکل تر شدم
-
منم همینطور
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی پشمام حاجی خیلی خوبههههههزاد ستدزاتنشذابزاشزنئیسئظسدز تنشسز
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28 برم بمیرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مرسییی ولی لطف داری ️
فقط بهم بگو با اون همه که بهت گفتم چیکار کنم ؟
زیست فرداس
ادبیات هم پس فرداپرستو بابایی واقن هیج راهی حز تحمل نداری:(
قبولی با مدرسه خیلی سخته ادم پاره میشه -
@f-nalist
نه مریمم هست تازه اگه تو بری تاپیکای درسی بی صاحاب میمونن یه مدت اعتصاب کن
بعدم مدیر جدید رو به قدرت میرسونیم@Moonship
ادمکم باید بیاریم -
آدما خیلی تغییر می کنن
من نسبت به چند ماه قبل خیلی تغییر کردم!:) -
پرستو بابایی واقن هیج راهی حز تحمل نداری:(
قبولی با مدرسه خیلی سخته ادم پاره میشهBlue28
هوفف آره -
برم بخونم امیدوارم برسم:)
-
آدما خیلی تغییر می کنن
من نسبت به چند ماه قبل خیلی تغییر کردم!:)پرستو بابایی این هیجی سال کنکور ادما کلی سال بزرگتر میکنه جدی میگم
-
@f-nalist میدونم منم اینطوری میشم حتا یهو استرس میگیرم یهو دلم درد نیگیره ولی خب باید بیشتر جلوشو بگیریم دیگ نه؟
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شما دوازدهمیا خیلی منو یاد منِ دوازدهمیِ پارسال میندازین...
حتی با اینکه موفق نشدم تو کنکور خودم اما یچیزیو خوب میدونم. واقعا سال بعد این موقع ها واسه خودتونم عجیب و خنده داره حال دِپ این روزاتون. پارسال باور نمیکردم حرف کساییو که میگفتن باید ادم از سال کنکورش لذت ببره. ولی الان که پشت کنکورم با پوست و استخون حس میکنم.
-
-
حتی با اینکه موفق نشدم تو کنکور خودم اما یچیزیو خوب میدونم. واقعا سال بعد این موقع ها واسه خودتونم عجیب و خنده داره حال دِپ این روزاتون. پارسال باور نمیکردم حرف کساییو که میگفتن باید ادم از سال کنکورش لذت ببره. ولی الان که پشت کنکورم با پوست و استخون حس میکنم.
مآهور مخصوصا شما دوازدهمیا که تجربه ندارین و این مسیرو تا تهش نرفتین، همش احساس افسردگی دارین همش فکر میکنین عقبین همش حس میکنین خیلی وارد بد مسیری شدین یهو اصلا توهمی میشین یا حتی میگین: من اصلا از این هدفی که تا الان عاشقش بودم متنفرم منو بزور اوردن اینجا!
-
-
@f-nalist میدونین شاید من خیلی نتونم راهنمایی خوبی بکنم منم وقتی دوازدهمی بودم مثل شما بودم همش نا امید و افسرده. ولی چی باعث میشه الان تا حدودی از درسم لذت میبرم؟ چون یک بار شکست بزرگیو تجربه کردم. و بعد تجربه کردن اون شکست این انتخاب خودم بود که یبار دیگه شانسمو امتحان کنم. این کاملا تصمیم خودِ خودِ من بود که بازم وارد این مسیر پر دردسر بشم. اون شکسته باعث شد به خودم بیام.
-
مآهور خیلی خیلی خیلی خیلیییییییییی موافقمممممممم