هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14
به جای اینکه جو تودلی به بچه ها امید بدین که بیان دانشگاه
هی میگین فلانه بیساره
خب شما که یادم رفت چه رشته ای میخونید
هر چی میخونید در راستای هدفتونه
یا اینکه صرفا مث اندیشه یک و دو اخلاق در خانواده مث ابر پر میکنین میرین میدین برمیگردین
ولی یه کنکوری بدبخت
باید مث من 4 رنگ هایلایتر برداره
کتاب هویت
تعاریف رو با رنگ سبز
قید هارو با رنگ صورتی
نکته هارو با رنگ زرد
و سخنان این و اون رو با رنگ نارنجی مشخص کنه
تا 2 درصد هویت رو بره بگیره برگردهشاید این رو خوندین فکر کنین با عصبانیت و خشم نوشته شده
و اگه اینجور فکر میکنین کاملا درست فکر میکنین
لحنم اینجوری شد ببخشیدنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist مهرسا بچه خوبیه
نه جدا منظورش این نبود که دانشگاه خوب نیست
میخواست امید بده، من حرفشو میفهمم
حرفش اونی نیست که برداشت کردی
البته معذرت میخوام که ریپلای میزنم روی پیامت، اگه دلت نمیخواد کلا پیاممو نادیده بگیرو رد شو ازش -
Mehrsa 14 واقعا فکرم عوض نمیشه
بعد کنکورو تجربه نکردم
اما دوران کنکور چیزی که از همه غیرقابل تحمل ترش میکنه اینکه فشار روانی روته
مسئولیت یه عمر افتاده گردنت و تو تو کم تجربه ترین حالت ممکنت داری این روزا میگذرونی با این مسئولیت
نمیدونی چی درسته چه غلط و صرفا داری با خودت پیش میری
از هر طرف فشارروته
نمره، نهایی، کنکور، وقت کم و هزارتا مسئله دیگه
خسته کننده است این روزا
حداقل اگه روزی خداخواست دانشگاه قبول شدم اگه حتی از دانشجوییمم راضی نباشم حتی یه لحظه دعا نمیکنم برگردم به این روزانوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli
درسته میفهمم من خودم تا همین هشت نه ماه پیش کنکوری بودم. خب همین که یاد بگیری این فشارا رو مدیریت کنی مهمه. اصلش همینه. اینکه یاد بگیری کنار درس لازمه یه دل خوشی های کوچیک باشه و کلا شرایط رو برا خودت بهتر کنی.من فقط گفتم دلم براش تنگ شده چون با تمام سختی هاش همون سال کنکور الانمو و تمام چیزایی که ازش یاد گرفتمو بهم هدیه داده. خیلی پختهام کرد میدونی من که نمیگم عالی بود.خوش خوشان بود -
Mehrsa 14 نمیدونم، فکرکنم قفل کنی روی منشن پیداش کنی
صرفا یادت کرده بودم همین
از تقصیرمن بگذر -
@f-nalist
من اصلا همچین هدفی نداشتم که بیام اینجا کسیو نا امید کنم. از اسم تاپیک مشخصه من فقط حرف دلمو زدم و خب در واقع خیلی وقته اینجا نیومدم و حرف منفی ای هم نزدم زیاد نمیدونم چطور اینجوری برداشت کردید
در ضمن من خودم پزشکی میخونم
و برای قبولی تو این رشته خودمم کنکوری بودم
براش سختی کشیدم بی خوابی کشیدم اذیت شدن داشت قطعا سال راحتی نبود. یه جور صحبت کردین انگار من خودم کنکور ندادم و نمیدونم چخبره.
و باید خدمتتون بگم که ما برای همون اندیشه استاد بهمون یه کتاب ۱۵۰ صفحهای داده که اصلا هم قبول نمیکنه چیزی ازش حذف کنه فرجشم یه روزه
بهتره با یه مطلب کوچیک دیدن شرایط کسی رو قضاوت نکنیم و خب خودتون بعدا که وارد دانشگاه بشید انشاالله بهترین رشته و دانشگاه متوجه میشید که زندگی چقدر گسترده تره.
و من خودم به شخصه با تمام سختی هایی که گفتم عاشق درسام و رشتهای هستم که میخونم بایه گلایه کوچیک قصد نداشتم انگیزه کسیو از بین ببرمMehrsa 14
من ده بیستا خنده و گریه و ایموجی و پی نوشت گذاشتم که شما جدی برخورد کنی؟ -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
طرز فکر غلطیه، یه عده آدم بیسواد این طرز فکرو دارن
اگه فکر میکنی نیازه حتما برو…اوهوم میرم
-
Sachli
درسته میفهمم من خودم تا همین هشت نه ماه پیش کنکوری بودم. خب همین که یاد بگیری این فشارا رو مدیریت کنی مهمه. اصلش همینه. اینکه یاد بگیری کنار درس لازمه یه دل خوشی های کوچیک باشه و کلا شرایط رو برا خودت بهتر کنی.من فقط گفتم دلم براش تنگ شده چون با تمام سختی هاش همون سال کنکور الانمو و تمام چیزایی که ازش یاد گرفتمو بهم هدیه داده. خیلی پختهام کرد میدونی من که نمیگم عالی بود.خوش خوشان بود -
Sachli
چتت رو میشه باز کنی یه لحظه -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشحالم که خوشحال نشدم بابتش
که حالا بخوام ناراحت بشم -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
نه من فقط خواستم شفاف سازی کنم -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوکی
ولی حس شیشمم درباره اون همیشه درست بود
اینبارم درسته
مطمئنم خودشه..
ولی دلیل این همه کار نمیفهمم
کاش میدونستم درک کنم -
Mehrsa 14
اها
اون که شفافه خیلی شفاف
چون با پاک کننده اتک پاک شده -
Mehrsa 14 نه میفهمم چی میگی
منم من باب همون این حرفو زدم، حس خودمو گفتم صرفا
فقط زیادی این روزا خستهایم، چیزی نیست جدی نگیر -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
خب پس خوبه -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش ی روز جواب چرای تو ذهنم پیدا کنم...
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میمونی مات...
-
Sachli
میدونم این موقع ها خستگی طبیعیه ولی هنوز انقدررر تا اردیبهشت وقت هست که میتونی خیلی چیزا رو عوض کنی.
منم این حال بدیارو تو پاییز تجربه کردم