هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a فک کردم این کتاب ارمیا رو میگی که بعدش شهید میشه... کی برا تو تور میندازه؟؟
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a فک کردم این کتاب ارمیا رو میگی که بعدش شهید میشه... کی برا تو تور میندازه؟؟
عععععععهههه
مگه کتاب شهدایی میخونی؟
همه
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد دو روز جواب دادم
-
M Tg باشه باشه
کتابخونخ اسم رمزه وگرنه نیت کتابخونه نیسنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg باشه باشه
کتابخونخ اسم رمزه وگرنه نیت کتابخونه نیسما زمانی که میخواستیم بریم کافه کنسول به معلما میگفتیم میریم کتابخونه
آخرش هم لو رفتیم...سوژشون شدیم -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg باشه باشه
کتابخونخ اسم رمزه وگرنه نیت کتابخونه نیسما زمانی که میخواستیم بریم کافه کنسول به معلما میگفتیم میریم کتابخونه
آخرش هم لو رفتیم...سوژشون شدیمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هیچ وقت طعم پیچوندنو نچشیدم
-
جان ویک یک رو هم دیدم
.
.
آقای سنجش
فقط جان ویک ۲و۳ مونده
بیا و ۸ساعت تحمل کننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi یادم نمیاد جان ویک فیلماش ۴ ساعته باشن
-
M Tg گربه کم بود عمه ام اضافه شد
این قسمت اذیت های من
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
تلافی های من
انچه در قسمت بعد خواهید دید.. -
M Tg
تلافی های من
انچه در قسمت بعد خواهید دید..نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi تولو خدا رحم کن
-
M Tg باشه باشه
آخرش هم لو رفتیم...سوژشون شدیمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چرا باید ی معلماتون جواب پس میدادید
-
amir ahmadi یادم نمیاد جان ویک فیلماش ۴ ساعته باشن
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a بینش باید نفس بکشم دیگه
یه یه ساعتم بخوابم -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg هنوز ک چیزی بزای اذیت گیر نیوردم
ولی باشه چون تویی رحم میکنم
-
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عععععععهههه
مگه کتاب شهدایی میخونی؟
همه
@infinitie-a عارههه... تقریبا همه نیمه پنهان ماه ها رو خوندم
عمار حلب هم خیلیییی عالیههه
ولی میدونی بعضیاشون خیلیییی زیاد حول محور عشق و غاشقی و دلتنگی خانمه می چرخه... یه جورایی از اصل قضیه خارج میشه -
M Tg هنوز ک چیزی بزای اذیت گیر نیوردم
ولی باشه چون تویی رحم میکنم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi میسی
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خود شاخ پندارانی ک مث خودشون رفتار میکنی یا بهشون محل نمیدی
-
amir ahmadi هیچ وقت طعم پیچوندنو نچشیدم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg یه بار تو کل دوازدهمای مدرسه
فقط من و رفیقم فرار کردیم
مدیر گفت به احمدی و صفی خانی بگین...فردا می بینمتون....
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید بهشون بگیم
خیلی ببخشید ک مث خودتون رفتار میکنیم ناراحت میشید -
@infinitie-a بینش باید نفس بکشم دیگه
یه یه ساعتم بخوابمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi احسنت
اگه همینطور واسه درست هم برنامه میداشتی الان ناسا داشتی آپولو هوا میکردی
-
M Tg یه بار تو کل دوازدهمای مدرسه
فقط من و رفیقم فرار کردیم
مدیر گفت به احمدی و صفی خانی بگین...فردا می بینمتون....
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi فرداش چیشد
-
@infinitie-a عارههه... تقریبا همه نیمه پنهان ماه ها رو خوندم
عمار حلب هم خیلیییی عالیههه
ولی میدونی بعضیاشون خیلیییی زیاد حول محور عشق و غاشقی و دلتنگی خانمه می چرخه... یه جورایی از اصل قضیه خارج میشهنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar سلام بر ابراهیم چی؟
اوهوم -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده
ای بابا
سازمان سنجش زیرلفظی میخواد -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی سازمان سنجش گفته دوشنبه چرا امروز منتظرید؟