هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a آخه واقعا فشار زیادیه، دهن آدم سرویس شه تلاش کنه ب ی جایی برسه
بعد بیان این حرفارو بزنن
اابته مامانم همیشه میگه بزار ب پای حسادت و ب خودت افتخار کنک حداقل تلاشتو کردی و به ی جایی رسیدی
من پرستاریو پزشکی رو بخاطر شیفت شبش ، پرستاری شیفت طولانی مدتش دوست ندارم
دندون
فیزیو
دوست دارم
اگه ب پرستاری علاقه داشتم ، میرفتم…. ن صرفا بخاطر حرف عده ای آدم بیسواد و کودن@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد بیان این حرفارو بزنن
اابته مامانم همیشه میگه بزار ب پای حسادت و ب خودت افتخار کنک حداقل تلاشتو مردی و به ی جایی رسیدی
من پرستاریو پرشکی رو بخاطر شیفت شبش ، پرستاری شیفت طولانی مدتش دوست ندارم
دندون
فیزیو
دوست دارم
اگه ب پرستاری علاقه داشتم ، میرفتم…. ن صرفا بخاطر حرف عده ای آدم بیسواد و کودنمیدونم
ولی وقتی تو ی جمعی باشی حتی نزدیک ترین آدما بهت باشن و حالا چ خواسته چ ناخواسته ارزشت بیارن پایین فشار زیادی وارد میشه بت(:
واقعا قلب آدم میشکنه
انگار ت برای همین پرستاری هیچ تلاشی نکردی و الکی الکی رفتی...(: -
نمونش زن عموم
سالی ک پرستاری قبول شدم، گفت پرستاریو ک همه قبول میشن
پسرش سال بعد کنکور داد، ۱۰۸ هزاررفت روانشناسی با سوابق
راه میره همه جا میگ پسرم دکتره@kosar-ab وااااااای عاشق این آدمامم منم پشت موندم بخاطر پزشکی دختر خاله م رفته پیام نور شهرمون اموزش ابتدایی میخونه چن روز قبل خاله م میگف خانم معلم (تازه ترم 1 تموم شده) میره تو روستا درس میده|||||||||-: ب مامانم میگف اونایی ک شهرای دیگ قبول میشن خانوادشون میرن اونجا پرتشون میکنن
حالا منم چون قراره سال دیگ شهرای دیگ قبول شم از همین الان تیکه کنایه ها شرو شده...
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا انقدر ارزش پرستاریو میارن پایین؟؟!
حالا همین پرستارا نباشن همتون مرده این
کافیه حالا حقوق پزشکا و پرستارا عوض شه، همههه عاششق پرستاری میشن و دیدگاه مردم عوض میشه..
ب اندازه پزشکا ک درساشون سنگینه…
صدبرابر پزشکا ب مردم خدمت میکنن…
قبولی ت کنکورشم راحت نیست…
گاون ملت
خرن ملت
گمشین بابااا
هرکی بره دنبال علاقش، چیکار ب بقیه دارینیکی از فشارای روانی ک این مدت بم وارد شد و باعث شد دوباره بخونم همین حرفاشون بود(:
@ariana-a من الحمدلله فشار روانی از طرف فامیل ندارم
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدر -
بعد بیان این حرفارو بزنن
اابته مامانم همیشه میگه بزار ب پای حسادت و ب خودت افتخار کنک حداقل تلاشتو کردی و به ی جایی رسیدی
من پرستاریو پزشکی رو بخاطر شیفت شبش ، پرستاری شیفت طولانی مدتش دوست ندارم
دندون
فیزیو
دوست دارم
اگه ب پرستاری علاقه داشتم ، میرفتم…. ن صرفا بخاطر حرف عده ای آدم بیسواد و کودن@kosar-ab واقعن حسودن خیلی زیاد..من آبجیم کتاب نوشت با دانشجوهاش و چاپ کردن یه مشت خل مشنگ باور نمیکردن=))
-
بعد بیان این حرفارو بزنن
اابته مامانم همیشه میگه بزار ب پای حسادت و ب خودت افتخار کنک حداقل تلاشتو مردی و به ی جایی رسیدی
دندون
فیزیو
دوست دارم
اگه ب پرستاری علاقه داشتم ، میرفتم…. ن صرفا بخاطر حرف عده ای آدم بیسواد و کودنمیدونم
ولی وقتی تو ی جمعی باشی حتی نزدیک ترین آدما بهت باشن و حالا چ خواسته چ ناخواسته ارزشت بیارن پایین فشار زیادی وارد میشه بت(:
واقعا قلب آدم میشکنه
انگار ت برای همین پرستاری هیچ تلاشی نکردی و الکی الکی رفتی...(:@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
با درصد ۲۵ جانبازی، رفت داروسازی
رتبش چند شد؟۴۸ هزار منطقه دو
۱۲۰۰ شد و داروسازی گیلان قبول شد، همه به به چه چه میکنن…این بیسوادان میان جای همون پرستارایی رو میگیرن ک این همه تلاش کردن️🩹
متاسفانه کسی اینارو درک نمیکنه
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله -
بعد بیان این حرفارو بزنن
دندون
فیزیو
دوست دارم
واقعا قلب آدم میشکنه
انگار ت برای همین پرستاری هیچ تلاشی نکردی و الکی الکی رفتی...(: -
@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
۱۲۰۰ شد و داروسازی گیلان قبول شد، همه به به چه چه میکنن…این بیسوادان میان جای همون پرستارایی رو میگیرن ک این همه تلاش کردن️🩹
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله@kosar-ab دوستم سهمیه داشت ولی از سهمیش استفاده نکرد الانم پشت کنکوره:))
از اونور یه دوست دیگم ک رتبش شد 54 بدون هیچ سهمیه ای پشتش حرف دراوردن بچها ک سهمیه داره -
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرنه برای ما اکثرا پزشک و دندون پزشکن ولی خب بازم دلیل نمیشه ارزش کار یکی دیگ بیارن پایین
البته اگ خانواده اوکی باشه و جوابشون بده جرعت نمیکنن همچین حرفی بزنن ولی متاسفانه خانواده من پشتشونم در میاد...:) -
مردم عحیبن..عجیب
مهم اینه که خودمونم اون ویژگی هارو نداشته باشیم.. -
@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله:)))
-
@ariana-a چی چیو الکی الکی والا آدم میشناسم همین امسال بخاطر قبولی پرستاری تو تالار مراسم گرفته بود
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a چی چیو الکی الکی والا آدم میشناسم همین امسال بخاطر قبولی پرستاری تو تالار مراسم گرفته بود
طرز فکر اوناست دیگ
فک میکنن هرکی سه رشته میخونه فقط تلاش میکنه...:) -
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرنه برای ما اکثرا پزشک و دندون پزشکن ولی خب بازم دلیل نمیشه ارزش کار یکی دیگ بیارن پایین
البته اگ خانواده اوکی باشه و جوابشون بده جرعت نمیکنن همچین حرفی بزنن ولی متاسفانه خانواده من پشتشونم در میاد...:)@ariana-a بگردم برات:(((
-
@kosar-ab دوستم سهمیه داشت ولی از سهمیش استفاده نکرد الانم پشت کنکوره:))
از اونور یه دوست دیگم ک رتبش شد 54 بدون هیچ سهمیه ای پشتش حرف دراوردن بچها ک سهمیه داره -
Blue28
من خودمم سهمیه دارم ولی ازش استفاده نکردم
دوست دارم با تلاش خودم بدست بیاد
مهم نیست قراره چقدر طول بکشه
البته سهمیه من تاثیر زیادی نداره، پنج درصده@kosar-ab درود بر شرفت
من کلن اعتقاد دارم کسی ک از عهده چارتا کتاب وزارتی برنیاد میخواد از پس درسای پزشکی بربیاد آخه/ -
Blue28
من خودمم سهمیه دارم ولی ازش استفاده نکردم
دوست دارم با تلاش خودم بدست بیاد
مهم نیست قراره چقدر طول بکشه
البته سهمیه من تاثیر زیادی نداره، پنج درصده -
@kosar-ab درود بر شرفت
من کلن اعتقاد دارم کسی ک از عهده چارتا کتاب وزارتی برنیاد میخواد از پس درسای پزشکی بربیاد آخه/