هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
راستش من چیز زیادیم نخوندم همین الانشم از خیلی ها عقبم.
واقعان نمی دونم چطوری خودمو برسونم.
اینکه دیگه اینده ای برام نموندهماین افکار دم کنکور طبیعیه نگرانش نباش
-
@ABR_DJ
چون که ترسیدم. از این همه عقب موندگی و حجم درس ها.
برای همین اعتماد به خودم خیلی کم شده.
انگار که هی فرو برم تو باتلاق ترس هام.این باعث شد دبگه امیدی به خودمم نداشته باشم.
که این خیلی بده همین داره هی زمان رو ازم میگره و تو ذهنم مثل دارکوب می گه از الان کهددیگه نمی شه می خوای چی کار کنی مثلا؟jahad_121
ترس های ما در خیلی وقتا هیچی نیستند فقط یه موجوداتی هستند که ذهن ما میسازتش
شما فرض کن یکی داره توی تاریکی قدم برمیداره و همش حس میکنه ممکنه یکی پشت سرش باشه
تا موقعی که برنگرده و مطمئن نشه که هیشکی پشت سرش نیست این فکر که یکی پشت سرمه مثل خوره میفته به جونش
باید با اون حس بدی که توی تمام نقاط بدنش داره جریان پیدا میکنه مقابله کنه و بتونه روبرو بشه با اون چیزی که ازش میترسه
و اگه روبرو نشه ممکنه تو اون تاریکی راه رو گم کنه یا روح و روانش توسط اون ترس تخریب بشهحالا این صرفا یه مثال بود
ولی خب بنظر من واقعا تو زندگی هم همینه
آدم به خودش ایمان پیدا میکنه که هر چقدر هم سخت باشه من باید یه کاری انجام بدم و اگه کاری انجام نده خیلی خیلی بیشتر تحت تأثیر اون حس بد قرار میگیره -
@ꜱʜᴀᴊᴀʀɪᴀɴ یک چیز گرم
بخورید. اب جوش و عسل /
و چیزای مثل زنجبیل معده رو گرم می کنه
اگر حس می کنید اسیدی شده.من قرص معدم از زرد چوبه و زنجبیله
![17079780588019032228244243573823.jpg
چون تجربه زیاد دارم گفتم اینا روبگم شاید بدرد بخوره
اب جوش و عسل خوبه. -
@ꜱʜᴀᴊᴀʀɪᴀɴ یک چیز گرم
بخورید. اب جوش و عسل /
و چیزای مثل زنجبیل معده رو گرم می کنه
اگر حس می کنید اسیدی شده.من قرص معدم از زرد چوبه و زنجبیله
![17079780588019032228244243573823.jpg
چون تجربه زیاد دارم گفتم اینا روبگم شاید بدرد بخوره
اب جوش و عسل خوبه. -
jahad_121 دقیقاااا از ترکیب عسل و دارچین استفاده میکنم و فاموتدین هم که جای خود داره واقعا
....
لطف کردین@ꜱʜᴀᴊᴀʀɪᴀɴ
دارچین م خیلی خوبه
-
jahad_121
ترس های ما در خیلی وقتا هیچی نیستند فقط یه موجوداتی هستند که ذهن ما میسازتش
شما فرض کن یکی داره توی تاریکی قدم برمیداره و همش حس میکنه ممکنه یکی پشت سرش باشه
تا موقعی که برنگرده و مطمئن نشه که هیشکی پشت سرش نیست این فکر که یکی پشت سرمه مثل خوره میفته به جونش
باید با اون حس بدی که توی تمام نقاط بدنش داره جریان پیدا میکنه مقابله کنه و بتونه روبرو بشه با اون چیزی که ازش میترسه
و اگه روبرو نشه ممکنه تو اون تاریکی راه رو گم کنه یا روح و روانش توسط اون ترس تخریب بشهحالا این صرفا یه مثال بود
ولی خب بنظر من واقعا تو زندگی هم همینه
آدم به خودش ایمان پیدا میکنه که هر چقدر هم سخت باشه من باید یه کاری انجام بدم و اگه کاری انجام نده خیلی خیلی بیشتر تحت تأثیر اون حس بد قرار میگیره@ABR_DJ
خیلی خوب بود دقیقا همین طوره.
خیلی ممنونم لطف کردید
تمام سعی مو می کنم به مسیر برگردم و تلاش کنم. -
@ABR_DJ
خیلی خوب بود دقیقا همین طوره.
خیلی ممنونم لطف کردید
تمام سعی مو می کنم به مسیر برگردم و تلاش کنم. -
jahad_121
قبل از هر چیزی اول به خودتون ایمان داشته باشید بعد برای هدف ها و رویاهاتون ارزش قائل باشید یعنی اگه واقعا انقدر زیاد اون هدف ارزش داره تمام انرژی که هست در راه رسیدن بهش صرف بشه.
خواهش میکنم، کاری نکردم@ABR_DJ
-
برای من دیگه اینده ای وجود نداره.
jahad_121 چرا؟
-
@دختر-بهار چرا هر وقت میام اینجا
تو گفتی سلام ملت -
@دختر-بهار چرا هر وقت میام اینجا
تو گفتی سلام ملت -
@دختر-بهار من الان از کلاس برگشتم
اومدم اینجا