هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 آره
از استوری که داشت معلوم بود چقدر اعصابش از اون آهنگ و موزیک ویدیو به هم ریخته -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر قراره برنامه سنگین بشه
-
تو نه مثلِ آفتابی
که حضور و غیبت اُفتد
دگِران روند و آیند
و تو همچنان که هستی. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to رفته on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی نهههههیکی دیگه خودم فرستادم برات
بعدش فهمیدم فقط زیستهبود کوثر ،مطمئنی ؟خودش با # همه آزمونها رو تفکیک کرده ،یه سرچبزن همش میاد
-
پرستو بابایی از یه جا دیگه فعلا برای ازمون فردامو گرفتم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
امیدوارم هیچ کس رو از مهربون بودن قلبش پشیمون نکنین:)️
-
ولی میدونی امسال هر جوری شده دارم واسه هدفی که دارم و خیلی خیلی زیاد خوشحالم از این بابت که پارسال برام تکرار نشد
پارسال یه همچین موقعی همه چیزو ول کردم و چسبیدم به حاشیه
ولی امسال انگار یه جوری دارم اعلام میکنم که هنوز زندهم، هنوز امید دارم به مسیرم و هدفم و هنوز میتونم به اون چیزی که میخوام برسم =)))
الان دیگه هیشکی جرئت نداره منو با کسی دیگه مقایسه کنه و بگه تو هیچ هدفی برا زندگیت نداری... -
O̷.̷P̷.̷S̷ دانش آموزان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی واقعا
-
اینکه همیشه بترسی آدمهایی که تو زندگیت هستن اشتباهی باشن خیلی حس بدیه
فکر کن داری باهاشون وقت میگذرونی و بهت خوش میگذره اما درست تو همون لحظه به این فکر میکنی که اگر یه مدت دیگه این یه خاطره تلخ بشه چی -
۴تا آهنگ شادم نداریم
-
مقصرش احتمالا اون کسیه که اولین بار چنین حسی بهت داده....
-
اوهوم....
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
به قول استاد موقاری علی ای حال
یه نکته بگم بعد دعاتون کنم 🥲
اینم نکته آخر امشب بود
شبتون ارووومم -
نوش دارو بعد مرگ فایده نداره
جانم باش... -
بابونــــهreplied to O̷.̷P̷.̷S̷ on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
O̷.̷P̷.̷S̷ معلم اگر خوب باشه، ارزشش رو داره
-
Gharibe Gomnamreplied to Anzw 18 on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
پس چرا گفتی زمین زدی
من هی نگاه میکنم میگم شاید من اشتباه میکنم -
Gharibe Gomnamreplied to Anzw 18 on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
من کلا از کودکی تا ۱۳ ۱۴ سالگی حتی میدیدم
از اون موقع که امیر محمد میومد تو برنامه هایش میخوند و تا وقتی که شد گلدون خان و بعدش محله گل و بلبل و بعدش بچه محل
واقعا خیلی خوب بود -
O̷.̷P̷.̷S̷ دانش آموزان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
882494/1000113