هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زهرا بنده خدا 2replied to f.nalist on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
آره ولی به هر حال طرف اونجا زندگی کرده
با اون فرهنگ بزرگ شده
به قول این بچه ها شهر بزرگگگگگ بوده
بعد اینکه خب اصلا اصالتا تهرانی باشه
دستاورد بزرگی نیست
ولی این دو نفر اینجوری نیستن...
حتی طرف از شهرستان استان خودشونم رفته باشه مرکز اون استان زندگی کرده باشه میگن وای اینکه مرکز استانی نیست اصالتااااا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
نمیشه جون تو -
officer kreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
خوبه -
f.nalist
دنیا ارزش حرص خوردن نداده داشم -
اصلا این ۳ترم جدی نمیگرفتم
ولی این ترم خیلی شورشو در آوردن
یکی از همکلاسیام خوشگله
من گفتم این اومده استان شما عروسی
گفت یعنی اونم رگهی شهر ما رو داره؟!
من:
چرا فک میکنه تنهاخوشگلای دنیا اونجان؟! -
مثلا داداش مورد داشتیم
طرف میگفت من اصالتا جهانشهری ام
مگیفتم خدایا
مگه همین چند سال پیش فاتح نیومد تو این بیابون درخت کاشت بعدش این مغازه های موسوم به اسم جهان شکل گرفت و مهاجر اومد
یعنی اینا تو بیابون زندگی میکرده نسل اولشون؟ -
-
f.nalist اینجور که قدیمیا میگن خود ما هم اصیل شهرمون نیستیم
چند اینجا رودخونه زاینده رود میگذره و نزدیک رود آب و آبیاری اینا بوده اومدن اینجا اجدادمون -
هعی..
-
-
بگو از کجا آوردی اون چشمای مثل گربه
-
فقط وقتی که از همشهریای خودشون میپرسن اصالتااااا همونجایی هستین؟!
بعد باد میندازن تو گلو و میگن آره
+خب که چی حالا؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to officer k on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist
خوبه که خوبی
نه
بی حالم
خستهم
چشمامم درد میکنه
خوابمم میاد
ولی راضیم
این مهمهعالییه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
من منظورم 150 ساله داداش نه ته شجره نامه
همینقدر کفایته
الان اینی که گفتی برمیگرده به مطالعات نهم که میشه ابتدای شکل گیری جمعیت که یعنی خیلی قدیمی -
فقط اینو بدونید وقتی یکی چیزیو داره و واقعا اصیل باشه جار نمیزنه تازه خیلی هم خاکی برخورد مبکنه
حالا میخواد پول باشه، میخواد خونه باشه، میخواد میزان تقربش نسبت به خدا باشه یا هر چیز دیگه ای -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
احسسسسسسسسنت
تکبییییییییییییییییر -
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
f.nalist
نه خب منم منظورم همین بود
سال ۶۰ فک کنم خونه آقاجون من(که با هم تو یه کوچهایم) اولین خونه این محله از شهر بوده و بقیهش بیابون بوده -
دانشگاه این شهر رو دوست داشتم
ولی دیگه پامم اونجا نمیذارم
حالا اگر رتبم بخوره بعدها...
اینا همینجا اینجوری کلاس میذارن
پاشم برم بگم اصالتا از فلان روستای فلان شهر کرمانم که دیگه... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
اها گرفتم
882741/1000113