هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کاش یه تایپیست داشتم خیلی کار داره
-
Sunnivareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو مرسی لطف داری🫡
خودت اهل کجایی؟؟
من ؟
گلستان -
__Aquareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده
Matin Mousavi 1
تو نون خ ندیدی ترکی حرف میزنه ؟ . ترکه . من دیدمش
ما هم ترک بیجاریم کرد نیستیم
اون قسمتی که نزدیک تکاب تو اذربایجان شرقی روستامون همه ترکن ولی چون بیجار محسوب میشه میگن ترک بیجار.
ول کوردا بیشترن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا همسن من باشه ...که چی ؟!
آخرش چیکار کرد ؟!
اه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sunniva on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو به به به چه عالیی
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __Aqua on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Ay بیجار جز استان کردستانه عاخه
ترکیم بلدن دیگه. الان مردم بوکانم همه کوردن ولی چون جز آذربایجانه، ترکیم بلدن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
مطمئنی ؟
وای هزار تا بچه داشت
فقط همون جایی که بچه همسایه هم اومده بود خونشون متوجه نشد -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی عا
تو چاه گیر کرده بودن گفت مه بمیرم نصف ای آبادی یتیم میشه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
یه دختریه ،یعنی آنقدر عصبانی کرد دلم می خواد زندش نزارم -
__Aquareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
میدونم ولی ترکم توش هست اون قسمتش با مرز اذربایجان شرقی واسه ما تکاب نیم ساعته ولی با بیجار 1 ساعت
ولی ما ترکیم اصلا کردی بلد نیستیم . کردا هم همینطور ترکی نمیدونن اینجا
مثلا منطقه ما اصلا کورد نیس ولی اونور تر نزدیک بیجار میری اره کرد هستن همه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
اون قسمتش خیلی قشنگ بود:)) -
__Aquareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بوکانم همه کوردن ولی چون جز آذربایجانه، ترکیم بلدن
ترکی بلدی ؟@khanoomi
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __Aqua on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ay حالا زیاد تفاوتی نداره
همه ایران سرای من است:))
-
__Aquareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
اره -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __Aqua on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ay ما فامیل زیاد داریم اونجا. ترکیم بلدن
-
__Aquareplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ایول بهشون . جالبه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوففف
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __Aqua on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ay آره خیلی
مثلا حسن زیرک خواننده کورد اهل بوکانه که آهنگ ترکیم خونده
-
دُژَمreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مال سریال نون خ
آها اره راس میگی 11 تا بچه م داشت
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خیییلی خوب بود
فقط سلمان که نوریه حلال نمیکرد
888054/1000113