هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam سر همین یه واژه ای که گفتم، تودلی دست کم ۵۰ صفحه رفته جلو
-
معلم دینی من میگه به عنوان مصحح چهارم اونایی که اعتراض کرده بودن رو تصحیح کردم اکثرا ۳ ۴ نمره زیاد شدن خیلی بد کم کرده بودن
حتی تصحیح چهارمم سلیقه ایه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه جالب...
من دینی ۲۰ شدم درحالی که شک ندارم بالای ۱۹٫۵ نباید میشدم، و در حالتی که خودم تصحیح کردم ۱۹... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برگاااااام(ببخشید)
شیمی ام هم که سایت باگ خورد اتومات اعتراض خورد هم ۰٫۵ نمره زیاد شد -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حروف الفبا فرانوسی رو توی ده دقیقه یاد گرفتم
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito
من دینی مطمئن بودم ۲۰ میشم اگه ۲۰ نه باید ۱۹/۵ میشدم
ولی شدم ۱۸/۷۵
دبیرم گفت خیلی از مصحح ها اصلا کتابم نخونده بودن معلوم بود -
پس باید اعتراض می.زدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی عجیبه ها من هندسه اعتراض نزدم ولی ۱۸٫۷۵ رو کردن ۱۹...
-
danial hosseinyreplied to Alzahra on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
آها -
مگه جواب اعتراض ها اومده؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مصحح ها اصلا کتابم نخونده بودن
آره دقیقا
آدمک هم گفتن
گفتن کلا مصحح کم داشتن و برگه ها معلوم نیست دست کیا افتاده... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to razie_ on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ آره
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
فک کن دوباره فرصت اعتراض بدن
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعییییی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ولی شانسیه همه چی
مثلا من گسسته ام ۱ نمره کامل کم شد -
Akito
ببین اینده ما دست کیا افتاده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی عجیبه ها من هندسه اعتراض نزدم ولی ۱۸٫۷۵ رو کردن ۱۹...
این جریان هندسه مشکوکه
میترسم یهو بیارنش پایین... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam وقتی که یه برگه قراره بره زیر دست ۴ مصحح و هر کدوم یه نمره متفاوت بزنن، آینده مون مشخصه
999981/1000113