هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
درسته دقیقا ،اینکه تا چه حد یادم بمونه رو نمی دونم ولی سعیم رو می کنم حفظ کنم
هر چند من صد نمیزنم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to f.nalist on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من اگه بگم از فصل یک زیست یازدهم 1500 تا تست تست زدم زیاد نگفتم
ولی متاسفانه یه دانش آموز شروع از مهر که فقط یه پینوکیو جامع زده فکر کنم درصدش از من بالاتر بشه توش :///به تعداد تست و زمان شروع فقط نیستش...
-
@khanoomi
مخوام بیام روبه سمت شما
-
پرستو بابایی شیمی بالای 60 بزنیم باید پرواز کنیم
100 چیه دیگه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@Alba
خب من هم منظورم همین بودش خطاب به پیام های پایینی
فکر کنم موقعی که شما کنکوری بودین گفتم این دو فصل بددسته یا نه
شما گفتین محتواش سنگینه ولی میشه از پس تستاش در اوممد -
فلن دوستان بریم تکمیل کنیم برنامه رو 🥲️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آدمک on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
همین والا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
موفق -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to رفته on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab
دقیقا منم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
ماعم بریم اینا رو حفظ کنیم
-
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مرسی :))
-
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی شماعم موفق
-
آدمک
از این به بعد موقع افطار بیا دعا کنیم سخت ترین کنکور ادوار بشه امسال -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آدمک on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
آفرین این قشنگه این خوبه -
ماز یه تومن عیدی داده نمیذاره باهاش سکه رفع اشکال بخری
ای آدمای......
895015/1000113