هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شیمی بالای 60 بزنیم باید پرواز کنیم
100 چیه دیگهپارسال یکی ا دوستام 60 زد ترازش 9400 شد درسای دیگشم بجز ریاضی بالای 50 بود
-
این پست پاک شده!
-
Saudade 19 0replied to xanomi on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi
نهایی خراب کرده بود لابد -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _ Reza _ on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
رضا هر وقت تونستی یه تایمی کع کاری نداشتی یه لحظه بیا پی وی
دمت گرم -
xanomireplied to Saudade 19 0 on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نهایی خراب کرده بود لابد
9400 تراز کنکورش بود
رتبه ش 4800 شد
احمق دوباره پشته -
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عجب :// چرا نفرین میکنی
منی ک سطح متوسطم انتظار 40 دارم از خودم بعدش اون گفته رتبه زیر 100 40 میزنه چرت میگه بمولا
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _ Reza _ on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
دمت گرم -
@نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
چقدر بی مزه بودم
تباهبا سلمان درست حرف بزن
-
عجبب
-
Sunnivareplied to Saudade 19 0 on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
چقدر بی مزه بودم
تباهبا سلمان درست حرف بزن
سلمان کیه؟🤌
-
مرس بابت دیس
-
@khanoomi خب مهم ترازشه تو بیس درصدم بزنی فکر کن ۴۰ زدی ... نباید بخاطر سطحت کسیو ک صب تا شب داره زحمت میکشه و خودشو سر کلاس جر میدع برا دانش آموزاش اینطور نفرین کنی :// اگ یه معلم شیمی وجود داره ک یرا دانش آموزا میسوزه همین فراهانیه درحالی که معلم اصلی من نبوده و فقط نکته تستشو دارم میبینم اینو میگم
-
Saudade 19 0replied to Sunniva on ۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
سلمان فارسی
895034/1000113