هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii اره من هرچی هستو حل میکنم ... کلن با فیلم پیش میرم واسه همین
جلسه چندی؟
@ariii امروز ۹ تموم شد ... در کل گفته حدودای ۱۸ یا ۱۹ جلسه میشع ... روزانه ۲ ساعت میبینم البت چون قراره کامل ببینم
... بنظرم کامل لازم نیست ببینی همون ۱۴ جلسه ازش ببینی کل پایه رو جمع میکنه + حد و مشتق و کاربرد مشتق و دیگ میمونه مباحث چرتی مثل دنباله و الگو و احتمال و هندسه تالس و اینا
-
جزوشو بزنی بعدش برو جامع بزن دیگ اینقد کامله ... در حد سالیانه نوشته
اره مشخصه پیشنیازاشم خوبه
@ariii اونا رو برای ما لازم نیست البت جز رسم نموداراش ک قراره ببینم
-
۹ جلسه رو من ۲۰ روزه ک شروع کردم .. همین الانم میتونی باهاش ببینی روزانه ۲ ساعت ببینی ۱۵ تاییشو میبندی تا قبل اردیبهشت
-
@ariii امروز ۹ تموم شد ... در کل گفته حدودای ۱۸ یا ۱۹ جلسه میشع ... روزانه ۲ ساعت میبینم البت چون قراره کامل ببینم
... بنظرم کامل لازم نیست ببینی همون ۱۴ جلسه ازش ببینی کل پایه رو جمع میکنه + حد و مشتق و کاربرد مشتق و دیگ میمونه مباحث چرتی مثل دنباله و الگو و احتمال و هندسه تالس و اینا
روزی 4تا پنج ساعت وقت میزارم برای ریاضی...
دو ایکس میبینم پس روزی یکی میبینم
دمت گرم -
روزی 4تا پنج ساعت وقت میزارم برای ریاضی...
دو ایکس میبینم پس روزی یکی میبینم
دمت گرم@ariii اره اصن عشق میکنی کرمی خیلی قشنگ درس میده نمیفمی چطور تموم شد ... سرعت خودشم آرومه من ۳ایکس هم میبینم یه قسمتاییشو
موفق باشی -
@ariii اره اصن عشق میکنی کرمی خیلی قشنگ درس میده نمیفمی چطور تموم شد ... سرعت خودشم آرومه من ۳ایکس هم میبینم یه قسمتاییشو
موفق باشی -
پسرخالم هنوز نمیتونه راحت حرف بزنه
اومده بود خونهی ما
عاشق گربه است
صداشم درمیاره" مَئوووو"
یه گربه اومده بود تو حیاط ما
این بچه هم نشسته بود رو پای من
همزمان با حرکات دست و سرش بهش میفهموند که بیاد پیشش
اونم نگاش میکردفقط
پاشد رفت پیشش
فرار کرد
دستامو دراز کردم که بیاد بغلم و گفتم بریم دنبالش؟
سرشو تکون داد و دستاشو آورد بالا که بغلش کنم🥺
گفتم بیا اسمشو یاد بگیریم تا صداش بزنیم و بیاد
+پی
_پی
+شی
_تتی🥺(بچه کلی داشت زحمت میکشید که بگه "ش" ولی میشد "ت"🥺
)
آخرش دیگه داشت اذیت میشد سر این "شی" گفتن
ولش کردم
عزیزممم
باز گربه اومد
این بچه نشست
با دستش نشون داد که منم بشینم کنارش🥺
باز اشاره میکرد به جای خالی کنارش و گربه که یعنی اونم بیاد اینجا بشینه
همیشه تو تصوراتم عاشق دختر بچه ها بودم
ولی در واقعیت با پسر بچه های فامیل بیشتر اکی شدمالبته اینکه خیلی وقته دختربچهای نبوده هم بی تاثیر نیست