هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
همونی که گفتی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
یکی ناشناس من گفت نوستراداموس
خب چرا ؟ -
-
Sunnivareplied to پرستو بابایی on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اخی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
سلما تویی؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جان دلم هم تو بودی ؟️
-
این قلب آبی رو نده حداقل لنتی
-
AmirBarsamreplied to _ Reza _ on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ منم چون 2 بار هویتم لو رفت تو ناشناس دیگه ناشناس هیشکی نرفتم
-
Sunnivareplied to پرستو بابایی on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی وایی بگم دیگ اره من بودم این بار دیگ ضایع نبود🤌
-
-
_ Reza _replied to AmirBarsam on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ب تو فقط وقتی شک میکنم ک بگی
امیدوارم سالم تندرست باشی و حال دلت .... ️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
اومده میگه همونی که دوست دارم
واقعاااا ها واقعا -
Sunnivareplied to پرستو بابایی on ۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نه این دیگ من نیستم
899341/1000113