هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ از کجل میاره این همه رو
-
کاش یه دستگاه طراحی میشد
من میرفتم پیش آدمک
میرفتیم تو مغزش
من میرفتم تو پوشه ریاضی و استدلال هر چی اطلاعات داشت Copy and Pasteنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist حق
-
کاش یه دستگاه طراحی میشد
من میرفتم پیش آدمک
میرفتیم تو مغزش
من میرفتم تو پوشه ریاضی و استدلال هر چی اطلاعات داشت Copy and Pasteنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist داداش این ویندوز دیگه پریده معیوب شده هیچی توش نیس وگرنه بدرد خودم میخورد
-
کاش یه دستگاه طراحی میشد
من میرفتم پیش آدمک
میرفتیم تو مغزش
من میرفتم تو پوشه ریاضی و استدلال هر چی اطلاعات داشت Copy and Pasteنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آدمک
من اون موقع که این حرفو میزنی و آمپول بیهوشی دستمه : -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 با اون صداش
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
-
_ Reza _
خب اون که چیزی نیس
یه دانش آموز کنکور باید همه رو بزن
ولی سه تا جامع زیست ه کم سنگینه -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد من سر یدونه تست کمتر یا بیشتر زیست با خودم کلنجار میرم
-
Saudade 19 0 با اون صداش
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saudade 19 0 با اون صداش
صدای زهتاب؟
عموعه صولت؟
یا صدا سیستم؟ -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saudade 19 0 با اون صداش
صدای زهتاب؟
عموعه صولت؟
یا صدا سیستم؟نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0
اینا کینسیستم
-
@f-nalist یه قسمتی یود پلانکتون وقتی باب اسفنجی خواب بود رفت تو ذهنش تا فرمول طلاییه رو پیدا کنه ولی تو ذهن باب اسفنجی پر پشمک و ابنبات بود بعد بهش گفت شیرین مغز
-
_ Reza _
خب اون که چیزی نیس
یه دانش آموز کنکور باید همه رو بزن
ولی سه تا جامع زیست ه کم سنگینهنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist منی ک کنکوریم تستای ۹۹ بقبلو ب چشم ندیدم بده ؟
-
@f-nalist یه قسمتی یود پلانکتون وقتی باب اسفنجی خواب بود رفت تو ذهنش تا فرمول طلاییه رو پیدا کنه ولی تو ذهن باب اسفنجی پر پشمک و ابنبات بود بعد بهش گفت شیرین مغز
-
@f-nalist صداشم خوبه صداشم بردار