هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
هعی دونیا هعی
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sunniva on ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو آبروم در سطح خانوادشون رفت=))))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to SiliS on ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS آشنا؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار دوران کرونا بود اولای کرونا ما دو سه روز رفتیم مدرسه از ترس کرونا من شیلد زده بودم دوستم دیده بود رفته بود ب باباش بگخ بخره اشتباهی گفته بود بابا مریم شیاف میزنه میاد مدرسه=))))))
باباشم اینطور بوده ک ها؟
چرا آخه شیاف و شیلدو قاطی کردی=/ -
پیر شدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیلیس جان دستت درد مبگیره پسر راضی ب زحمت نیستیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 چرا یهو مردی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سگ دو سگ دو سگ دو
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما قول دادیم ک بهترین خودمون باشیم
-
عجبا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to SiliS on ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS هر جور راحتی داداش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مریم هست هست هست یهو میره دیگه نیست گشتم نبود نگرد نیست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیشد؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد یهو از هم متنفر شدیم
پست 90681 از 1000113