هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Masoumeh.shreplied to Sachli on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli نمیام با دانیال برو
-
Masoumeh.shreplied to Sachli on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli نمیام با دانیال برو
-
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
واللا الآنشم نمیشنوی =))) -
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
یه بار گفتیا -
کاش من ۱۲ شب به بعد دیگ حرف نزنم
اصن آهنگش برو نداشت
میگفت چیزی نگو نمیخوام صداتو بشنوم -
Masoumeh.shreplied to danial hosseiny on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خودش دوبار میاد
-
Masoumeh.shreplied to danial hosseiny on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نه اینو باید با آهنگ تو ذهنت پلی میکردی️
-
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
هاع پس باید درجواب میگفتم نخون نخون =))) -
Masoumeh.shreplied to danial hosseiny on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نخیرباید سکوت میکردی و شرمگین میشدی از اینکه منو به مال دنیال فروختی
-
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
واللا اتفاقا من نفروختمت. من هنوز تو ماشینم. ️ -
Masoumeh.shreplied to danial hosseiny on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ولی به رقیه پیشنهاد دادی منو ول کنه و با جنسا فرار کنین
-
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
ثابت کن -
danial hosseinyreplied to Masoumeh.sh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
الآن به من تهمت زدی. نمیبخشمت. -
۳:۴۰
-
۴:۱۸
-
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیگه ژانرشو خودش میتونه انتخاب کنه
مثلا جنایی ترسناک اکشنم میشهپس جنایی اکشن ترسناک و حاوی صحنه های کشت و کشتار و خونریزی با قطع شدن اعضای بدن و حضور خونآشام لطفا🥲🥲
من تا حالا یه پر گل دلم نمیومد بکنم به چه روزم انداختی؟🥲 -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، ۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k چ وایب خوب و عجیبی میدادننن مرسییی پسرم
907521/1000113