هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
گروه گزاره گفته بودیم خیلی جالب بود
-
Masoumeh.sh با من بحث نکن
-
سقوط آزادم خوبه حیف از اینجا خیلی فاصله داره
-
-
@نویسنده-کوچولو مست کنیم؟
نه تو واقعا الان نرمال نیسی
عزیزم بهتره بخوابی -
نمیدونم چرا بعضیا یه حرفیو بهشون میگی نمیفهمن
خب چرا اصرار میکنی وقتی میگم نمیخوام یعنی نمیخوام
اعصاب آدمو فقط بلدن خورد کنن
زندگی خودمع حق تصمیم گیریم با منه
ول کن دیگ زن:/// -
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
چت بوده؟! -
ادم از دشمن بخوره یه روز دوروز ناراحت میشه بعدشم میگه گور باباش
اما از رفیق و دوست بخوری ناراحت نمیشی اتیش میگیری -
_Mitra_
خیلیها رسالت شعر رو در معنی داشتن نمیبینن. در این میبینن که شعر شعره چون شعره! شعره چون زیباست و الی آخر.
میتونی حتی درمورد دادائیسم مطالعه کنی. درمقابل معنا، مکتب دادائیسم بلند میشه و مخالفت میکنه با اینکه الزاما هرچیزی باید معنی داشته باشه.
حتی معروفه که میگفتن روزنامه رو تیکه تیکه میتونی ببری و کلماتو بذاری کنار هم و همین میشه شعر...
من خب خودم دیگه مشخصه نظرم درمورد این مسئله و اینا چیه. ولی به هر حال میخوام بدونی که خیلی وقتا، پشت خیلی از آثار هنری هم هیچی نیست.
باز بحث افرادی مثل حسین صفا فرق میکنه. با شعر و ادبیاتشون آشناییم. ولی خیلی اوقات خیلی از اشعار صرفا برای بیان یک حسن. محض تخلیهٔ روانی شاعرن. شاید ما حتی متوجه نشیم چی نوشتن. خصوصا توی ادبیاتی که به کار میگیرن توی شکل مدرن. ولی به خودشون حس خوبی داده و نوشتنش.
مثلا پشت این قسمت همین شعر«شراب ریخته بر این میز!
شراب ریخته ی لبریز!
خمار مستی بی پرهیز!
کمی بهار ، کمی پاییز!
کمی برودت برف انگیز!
تمامداغی تابستان!»
یا اینکه به نظرم باید خیلی حسین صفا رو شناخت تا بفهمیم. چی میگه، یا باید یه معنایی ببندیم به شکمش و بگیم بعله مثلا داشته درمورد فلان چیز صحبت میکرده.
بین سینماییا یه جملهٔ معروفی هست میگه که «این از اون فیلماس که تازه بعد از نشستا شکل میگیره».
خلاصه که انگشت صحبتم به سمت حسین صفا نیست. در کل و در مجموع، خواستم یه مبحثی رو باهات درمیون گذاشته باشم. -
@نویسنده-کوچولو شاید نه حتما
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi ب جان خودم ندیدم ولی قول میدم همون شکل کبد باشه ک سیاهرگ باب ازش رد شده و صفرا سایه اش افتادع اونه ؟
الحق که آفرین
-
نمیدونم اصن ویژگی رفتاریم خوبه یا ن
اصلا نمیدونم
اذیت خیلی میشم بابتش
ولی اخرش مهمه نه روندش -
تف تو نت
پست 93048 از 1000113