هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sunniva on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
موفق باشید -
داخل کلاس تست و مدرسه غیر ۳ نفر همه کنکور اردیبهشتو بهتر من زدن ، خیلی بهم ریختم اعصابم خورده روی عملکردم روی همین نهاییام داره تاثیر میذاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hamid.s on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
وای یعنی صرفا اگه نتایج بیاد و هیچ انتخاب رشته ای توی فرهنگیان نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟؟ -
Hamid.s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
تا جایی که میدونم🟣 روزانه = هرترم ۷ میلیون تومان.
شبانه = ندارد.
پردیس خودگردان = قبلا داشت الان نه.
🟠 پیام نور = ندارد.
🟢 غیر انتفاعی = ندارد.
آزاد = ندارد.چند تبصره مهم که باید بدانید:
اگر مجدد روزانه قبول بشید هزینه انصراف ازتون گرفته نمیشه!
هزینه انصراف رو برای دادن مدرکتون برای ثبت نام تو دانشگاه جدید میگیرن
اگر ثبت نام نکنید و فقط روزانه قبول بشید هزینه نداره
دانشگاه های شرایط خاص هم ممکنه بعضی تبصره های خودشو داشته باشهآزاد برای انصراف پول نمیخواد؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
بله
وقتی نزنید تو انتخاب رشته خب یعنی نمیخواهید -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد بهمن بازرگانی نویسنده چندین جلد پرفروش ترین کتاب های تاریخ کنکور شیمی به گروه آموزشی ماز پیوست🥺
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to SiliS on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
واسه سال بعده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر خوشحالمم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هادیان فرد دیگه کارش تموم شد :))
-
@arianaaa
هزینه انصراف
بیشتر مربوط به شهریه ی دانشگاه هست
مثلا هزینه ی ترمی که برداشتید رو میگیرین اگه پرداخت نشده
بعدش مثلا تعداد ترمی که موندید ضربدر شهریه ی ثابت
البته باید بهتر توضیح میدادم که شامل چنین هزینه هایی هست
مثلا من خودم سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد میخوندم
زمان ما اینطور بود
فقط نمیدونم دانشگاه شما چطوره ولی من رو خیلی اذیت کردن واسه انصراف من هم برای دانشگاه لازم داشتم انجام نمیدادن هعی از این دفتر به اون دفتر میفرستادن مدیر آموزش میگفت انصراف نمیدیم باید همینجا بخونی
شما انشالله اگه اینطور شد اذیت میشید ولی تا آخر برید -
اینایی که میگن پیام نور و آزاد با سراسری هیچ فرقی نداره
لامصب همشون دانشگاه آزاد و پیام نورین :||
تا حالا یه کسی دیدی دولتی بخونه بگه وای خدا آزاد که فرقی با دولتی نداشت کاشکی من آزاد میخوندم ؟ :// -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hamid.s on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
اخیش
مرسی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nstrn فرهنگیان سخت بود؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
نه والا خیلی آسون بود ،نخونده رفتم زدم می ترسم شانسم گرفته باشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا نه که الان خیلی آوردم ؟
چه فکر و خیال هایی به سرم میزنه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
merci -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
Khahesh -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
932441/1000113