هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چندتا ویس دوبله گرفتم آپلود نمیشن
آه خدای من -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب دیگه برم گم شم بقیه زیست رو بخونم بای بای
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
هویججج
البته که دیگه گوشی من نیست
دست ساریناست
اینم نویتف بازیش بود
ولی خب گوگولی بود^^ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیست فناوری رو تموم کنم دیگههههه تمومههههه
-
danial hosseiny 🥲میرسم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
صداش
قشنگ شخصیت خودشو می شه گذاشت جا ش ودنبال کرد.دوبلرش قویه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
می دونم یک افسر پلیس راهنمایی رانندگی
قانون مندی
چرا موتور سوار نشه.نه اون باید قانون مند باشه
الودگی هوا و..
البته یک ماشین خوب بعد از قبول شدن دانشگاه و بعد که گواهی نامشو گرفت
و بعد که مطمئن شدم قانون مند رانندگی میکه
خیلی خوبهکتاب جالبیه طنز هم داره بااین دوبلر های قویی
-
صبح ۱۳ خرداد در حالی که امتحان حسابان و بعدش ادبیات انتظارم رو میکشیدن رفتم نون بگیرم داخل راه و صف سعی کردم داخل ذهنم یکم ویژگی ها مشتق رو مرور کنم همه چی خوب بود تا اینکه
بعد دقیقا ۴۹ دقیقه داخل صف نونوایی بودم که یهویی شاطر اومد گفت نون نداریم هم وقتم تلف شد هم دست از پا درازتر دست خالی برگشتیم ، دارم به حکمت این قضیه مثل اون انسان موحد که دینی گفته بود فکر میکنم ، ولی حکمتی به ذهنم نمیرسه خب.. شاید بشه گفت میتونست بیشترم طول بکشه نه ؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
شخصیت های کتاب خیلیی خوبند
اون که پلیس راهنمایی رانندگی
اونم که پروندها متهمین دادگاه ش یا بازرپسه یا قاضی
نفر بعدیم با ادبیات و غزل شروع کرد احتمالان استاد ادبیاته. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
طنز کتاب خیلی خوبهه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️
-
Saudade 19 0 19 0
یادت را گرامی میداریم ....به امید موفقیتت ...به قول خانم سالی...
فایتینگ... -
اها شخصیت دومی کتاب مشخص شد.
وکیل مدافع هست -
کتاب گویا
یه روز که هزار روز نمی شه
http://player.iranseda.ir/book-player/?w=43&g=206472
957161/1000113