هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آه. ای کمرنگگگگگ دلم برات تنگ شدههههه
Zahra.HDااای هویج دلم برات نارنجی شدهههههه
-
۴۰ دیقه دیگه بخون برو غذاتو کوفت کن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیطونه بهم میگه فارسی نخون فعلا وقت داری
پارسال یه ۳ یا ۴ ساعت خوندم ۱۷ شدم
البته امسال قرار نیست اینجوری شه -
@Comrade_Bayat نگا....من معتقدم هر کسی حتی معلما و شیخام باید ساربزی رو برن...لا اقل دوره اموزشی رو باید برن...چرا ؟؟چون بابا خودتو نگاه نکن...خیلی پسرا هستن مخصوصا تو شهر ها که به خانواده ها وابسته شدن استقلال ندارن و حتی دنبال استقلالم نیستن ..فردی رو نمیشناسم که معاف شده باشه و شخصیت مردونه ای داشته باشه و بتونه در شرایط سخت طاقت بیاره ...سربازی به نظر من باید هدفمند و بهینه بشه ینی کسی که میره سربازی وقتی اومد براش جدای از بحث های تربیتی سود مادی هم داشته باشه ولی حذف شدن سربازی به نظرم کار بسیار غلطیه خدایی نکرده روزی جنگ شه اونوقت نیرویی که تا حالا اسلحه دست نگرفته و شب تا صب پاس وای نستاده و اون غرورش نشکسته چه بدرد میخوره ؟؟؟؟مرد در برهه ای باید غرورش شکسته بشه تا فروتنی یاد بگیره و بدونه همه جا قرار نیست به میل اون باشه ...همه جا خوشی نیست باید خار جمع کنه تا دستاش قوی شن .میفهمی چی میگم که ...ینی سختی ببینه بهتره تا نبینه و این سختی سربازی واقعا هیچ ضرری رو روح روان ادم به طور مزمن ایجاد نمیکنه شاید اولش سخت باشه یا اتفاقاتی بیوفته که خوب نباشه و ناراحت کننده باشه ولی میگذره و اون مردونگی رو به نظرم به ادم القا میکنه...
-
اه اه
-
بدون نگاه به حال و آینده... کاش تمام شود... همین الان... دوستان قدیمی... دغدغه های کهنه ... بازی هایی که در آنها ماهر شده ایم... فوتبال های از مد افتاده ... روابط بدون ایجاد ناراحتی... بدون استرس از ناراحت کردن دیگری... همه چیز گذشته بهتر بود...حتی رنج هایش...زندگی در گذشته طعم دیگری دارد....
خسته از هرچیزی که در جریان است...
باید که شیوه ی زندگیم را عوض کنم...
شد شد اگر نشد کلا وجودم را عوض کنم... -
DexterMoreRight چ میکنی
-
mr.vinyzo اره میفهمم چی میگی، سربازی تماما ضرر نیست، منافعی هم داره، ولی خب ضرر های زیادی هم داره. اولا در باره غرور، بله غرور باید تا حدی شکسته بشه، ولی این حدی که توی سربازی غرور افراد رو میشکنن باعث میشه شخصیتش واقعا آسیب ببینه، آدمای زیادی رو دیدم که بعد از سربازی به یه شخص نا امید و بی انگیزه تبدیل شدن...
بعد همون آدمایی که گفتی به خانواده وابسطه هستن، خب اگر اون ها رو یهو از شرایط آروم و جو خانوادشون یهو ببری به پادگان، دور از خانواده و یه محیط خشن با هزاران سختی اون فرد آسیب نمیبینه؟!
بحث بعدی آمادگی برای جنگه، خب همه که نباید بجنگن! اون دوران گذشته که که شوروی 20 میلیون سرباز داشته باشه، یا آمریکا 16 میلیون سرباز!
الان زمانی هست که جنگ تخصصی هست، آموزش های طولانی و سخت با تجهیزاتی پیچیده... مردم ملل مختلف هم همچین ظرفیتی ندارن. به عنوان مثال به دوستای خودت نگاه کن، به نظر خودت چند نفرشون اون آمادگی رو دارن بتونن طی یک سال به یه سرباز تبدیل بشن؟! سبک زندگی یه جوری شده که یک سال مداوم با هر جور سختی ای هم طرف نمیتونه حتی به آمادگی یه سرباز حرفه ای نزدیک بشه! صد سال پیش میشد چنین چیزی، وقتی که پدر پدربزرگ هامون روزی چند کیلومتر مسافت کوهستانی رو طی میکردن بدون خستگی، اون موقع میشه اون رو بعد از یه سال تبدیل به یه سرباز کرد، شاید بشه توی یک سال عضله ساخت و بدن رو قوی کرد.ولی شخصی که نشسته توی باشگاه یه هدفون هم گذاشته روی گوشش داره "چیپی چیپی چاپا چاپا" گوش میده، هرچقدر هم قدرت بدنی داشته باشه نصف عملکرد اون شخصی که توی کوهستان، دشت و کویر بزرگ شده رو برای جنگ نداره.
تازه بلکه بشه توی یک سال از یه همچین آدمی که داره توی قرن 21 زندگی میکنه سرباز ساخت... با این سبک زندگی شهری و جدید، باز هم بدنش بعد از یکی دو سال به روال قبل برمیگرده و آموزش هاش یادش میره... . -
این پست پاک شده!
-
@Comrade_Bayat نگا قبول دارم حرفتو ....ولی حرف من با حرف شما منافاتی نداره به نظرم ...
و اینکه ایشالا درست بشه ....از تو این زمینه از تجارب بقیه کشور ها میشه بهره برد ...هریچ کشوری سربازی رو حذف نکرده و نمیکنه منتها روش و شیوه و مدتشو بهینه و هدفمند میکنه ....منظورم اینه که سربازی نباید حذف شه بلکه باید تغییر کنه ...
قضیه حذف کردن سربازی مثل اینه که بگیم من سرم درد میکنه پس باید سرمو قطع کنم !!حذف نباید بشه باید درمان شه ... -
برای من بحث نداشتن مقبولیته...
و اینکه نمیدونم این مورد از ضعف شخصیتیمه یا اتفاقات اخیر و این تلاشهای فعلی...
هرچند سختیای که در حال حاضر هست به نتیجهای نمیرسه...مطمئنا به اون نتیجه نمیرسه...
و درباره این یکی هم نمیدونم...
ولی ادامه میدم
و نهایتا خودمو به خاطر همه این چند ماه اخیر مقصر میدونم.
نهایتا هیچ بحثی اینکه مقصر اصلی خودم هستمو عوض نمیکنه... -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و داری از بیکاری لذت میبری
شریف نباشه لذتی هم در کار نیس
اگه تویی که ما همه میدونیم شریف قبول میشی🤌
-
وینیزو
-
mr.vinyzo بله منم فکر میکنم بی نتیجست این بحث...
mr.vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه عده متخصص در این زمینه هستن ..اونا حتما میدون چیکار کنن
مثل متخصص هامون در زمینه اقتصاد، آموزش و پرورش، سیاست و ...
957261/1000113