هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونم خوبه ولی کلان خیلی خوبه.
-
کتاب صوتی گوش می دم.
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این کتاب
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا زیست تموم نمیشه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیر سرم نقطه قوتم بود
-
تشریحی و تستی خیل فرق دارن
-
ای خداااا
-
تموم بشههههه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hesar on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hesar
زیست میخونمممممم ولی تموم نمیشهههههه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hesar on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hesar
نلیکسجمسهصخضجضکصک -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
درسته
حرفت مایه دل گرمی بود
من به خودم قول دادم تمام تلاشمو بکنم حتی با وجود دغدغه های خودم
همین الانشم هرچی میشه هر اتفاقی میفته اول به من میگه
وقتی میرن یه جایی من باهاشون نمیرم هر اتفاق مهمی میفته ریز به ریز میاد میگه
خیلی هم حرف میزنه
دیشب ساعت ۱۱ رفتم بخوابم تا ۱ داشت یواش دم گوشی حرف میزد سوال میپرسید
از مطب دندون پزشکی گرفته تا کلاس هاش و مدرسه اش
957181/1000113