هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این آزمون جای خوبی نشسته بودم و چیزای جالبی راجع به توزیع سوالا دیدم بیاید به شمام بگم
سوالات که کلا ساعتای ۷:۳۰ اینا ارسال میشه برای مدرسه
بعد یه نفر(که فکر کنم از طرف آموزش و پرورش میاد) تا قبلتر از اینکه سوالات بیاد، میره توی اتاقی که پرینتر هست و در رو میبنده(خودشم تنهاست اونجا) و روی در یه پلمپ میزنن که روش نوشته «پلمپ شد!» و تا وقتی سوالاتو کامل چاپ نکرده اون در پلمپ میمونهوقتی هم سوالات چاپ کرد، پلمپ رو باز میکنه و سوالات میده و دوباره میره تو همون اتاقه یه سری کارای دیگه کنه(نمیدونم چیکار
)
پلمپ هایی که قبلا هم همینجوری باز شدن رو نمیکنن و میذارن روی اون در بمونه
حالا وقتی که سوالات میرسه دست مدیر معاون، سوالات توی یه بسته پلمپ شده با چندتا مهر و امضا و ایناست، که مدیر یه سری اطلاعات رو از روی گوشیش مینویسه رو بستهی پلمپ(چندتا حرف و عدد انگلیسیه و نمیدونم برای چیه)
بعدش اینا بسته رو باید بدن دوتا دانش آموز هم امضا بزنن(خودشونم صدرصد امضا میزنن) و بعد پلمپ رو باز میکنن و سوالات رو پخش میکنن -
Hesar منظورم اینه که اگه نیمه ی اول نیمه دوم 84 باشی بزرگتری چون من نیمه دوم نیمه دوم 84 ام
-
@Comrade_Bayat نگا قبول دارم حرفتو ....ولی حرف من با حرف شما منافاتی نداره به نظرم ...
و اینکه ایشالا درست بشه ....از تو این زمینه از تجارب بقیه کشور ها میشه بهره برد ...هریچ کشوری سربازی رو حذف نکرده و نمیکنه منتها روش و شیوه و مدتشو بهینه و هدفمند میکنه ....منظورم اینه که سربازی نباید حذف شه بلکه باید تغییر کنه ...
قضیه حذف کردن سربازی مثل اینه که بگیم من سرم درد میکنه پس باید سرمو قطع کنم !!حذف نباید بشه باید درمان شه ...@mr-vinyzo
کره جنوبی که سربازیش مثل ایرانه و به شدت تو این موضوع سختگیرن
ولی خب اکثر کشورا سربازی رو از شیوه نظامی خدماتیش کردن
یعنی سه ماه اموزشی بعد حالا یک یا دو سال اگه طرف پزشکی خونده باشع میره منطقه محروم اینطوری میگذرونه
خلاصه یه همچین چیزیه -
@mr-vinyzo
کره جنوبی که سربازیش مثل ایرانه و به شدت تو این موضوع سختگیرن
ولی خب اکثر کشورا سربازی رو از شیوه نظامی خدماتیش کردن
یعنی سه ماه اموزشی بعد حالا یک یا دو سال اگه طرف پزشکی خونده باشع میره منطقه محروم اینطوری میگذرونه
خلاصه یه همچین چیزیه -
چقد دوس دارم برا همیشه خدافظی کنم
-
Gharibe Gomnam
اکثر جمعیت دنیا توی کشور هایی با سربازی اختیاری زندگی میکنن. -
چقد دوس دارم برا همیشه خدافظی کنم
DexterMoreRight کسایی که از فضای مجازی فاصله میگیرن سلامت روان بهتری دارن