هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
Mohammad Afshar خداحافظ جهرمی...
-
Erfan...11 مهم قدرت ماست که همیشه قدرتمندیم
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar میخوای لیست قدرت قبل بابامسعود و بعدش رو نشونت بدم؟
-
Erfan...11 داداش من موندم اینقدر میگین بابا مسعود تو آسیا پس چجوری میریم بالا تو رنکینگ فیفا چحوری اینقدر بالا هستیم بخدا قسم میخورم شوخی که نیست من با ادم بی منطق کاری ندارم ولی ادمی که منطق داشته باشه میفهمه کاقعا پرسپولیس این سالا یه ابر قدرته
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar ابر قدرت...امکاناتی و منبع مالیاتی که داره هیچ تیمی نداره...همش هم بیت الماله
-
Erfan...11 برو نگاه کن کمکی که طرفدارا کردن چقدره بعد پولایی که بدست اوردن هنوز بهشون ندادن حوصله بحث ندارم با ادمی که منطقش اینه قبول نکنه
با پرسپولسیایی هم که میگن به استقلال یا بقیه تیما کمک میشه مخالفم اشتباه همیشه هست
این بحثم تموم میکنم -
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
Mohammad Afshar ببین پیروزی میاد با یه بازیکن 12 میلیارد میبنده و باعث میشه تیمای دیگه نابود بشن و این 12 میلیارد هم همش بیت الماله که واسه یه نفر خرج میکنه...اونم یه بازیکن رده متوسط
-
__chakisaldva__ اهنگه یاس
-
Erfan...11 عزیزم بحثو تموم میکنم پرسپولیسیا گفتن بازیکنای استقلال قرداد هاشوتو رو کنن ما هم میکنیم کاری ندارم به وریا ۸ ملیارد به ملیچ خداتومن به دیاباته همینطور پس ول کن دیگه خودت خوب میدونی حرفات لشتباهه ولی طرفداری و مجبوری بگی ولی از حق نگذرم ما تیم قوی و قدرتمندی هستیم اینو کل ایران میدونه
-
پروفت عکس خودته ؟
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
Mohammad Afshar من نه طرفدار پرسپولیسم نه استقلال. من طرفدار تراکتورم یه باشگاه خصوصی که از بیت المال پول نمیگیره...وقتی باشگاهی مثل پرسپولیس میاد قرارداد 12 میلیاردی میبنده قیمت کلی بازیکن میاد بالا اونوق یه تیم خصوصی که مدیر عاملش یه سرمایه داره میگه برای من صرف نمیکنه اینهمه پول برای یه نفر بدم و تیم کم کم نابود میشه...
و فوتبال ایران به جز یکی دو تا تیم از دست میره...
کاش دولت جدید باشگاه های تهرانم خصوصی سازی کنه... -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
نیست خوب
سرگرمی نیست -
Erfan...11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar من نه طرفدار پرسپولیسم نه استقلال. من طرفدار تراکتورم یه باشگاه خصوصی که از بیت المال پول نمیگیره...وقتی باشگاهی مثل پرسپولیس میاد قرارداد 12 میلیاردی میبنده قیمت کلی بازیکن میاد بالا اونوق یه تیم خصوصی که مدیر عاملش یه سرمایه داره میگه برای من صرف نمیکنه اینهمه پول برای یه نفر بدم و تیم کم کم نابود میشه...
و فوتبال ایران به جز یکی دو تا تیم از دست میره...چند ساله میخوان خصوصی سازی کنن ولی نمیکنن فکر میکنی کم درامد در میارن از این دو تیم وون قدری خرج میکنن چندین برابر برا خودشون در میاره که هنوز خصوصی سازی نشده
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Mohammad Afshar on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar در آمد در نمیارن...پول بیت المال رو راحت خرج میکنن و یه مافیای بزرگه...کی هوادار 200 میلیارد تومن توی این دو سال پول برای پرسپولیس آورده؟؟
-
الان این همه بحث میکنین چی به شما میرسه :|؟
اگه بحث بیت الماله 100 برابر این پولارو رانت و وام دادن
-
Erfan...11 داداش خودمون هر چی هم بگیم اونا کار خودشونو میکنن فکر کردی چند تا مولدار هست که حاضرن باشگاه پرسپولیسو بگیرن فکر میکنی دلیلی که دولت این دوتا تیمو نمیزاره خصوصی بشن چیه ؟
هیچ چیزی جز اینکه منافعی داره براشون -
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان این همه بحث میکنین چی به شما میرسه :|؟
اگه بحث بیت الماله 100 برابر این پولارو رانت و وام دادن
همشونو میبرن یه آبم روش
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
@amir-bernousi ...
9573/1000113