هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو این بحث شرایطمون یکی هست
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
البته یه کاری میشه کار الان به ذهنم رسید شما صبحا که کلاس دارین گوشیتون رو بدین به مامانتون که کلاسهاتون رو اداره کنه و شما اون موقع دروس رو تمرین کنید که نیاز به فیلم نداره و بعد از ظهر که کلاس تموم شد شما برین سر وقت فیلم هاتون
-
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نه والا ولی خب داداشم گفت برام لپتاپ میگیره حالا نمیدونم حقیقتا میتونه و یادش میمونه یا نه -
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
آها
من پارسال تکالیف شو حل میکردم چون خونواده ام میگفتن سخته شه و... کمکش کن ولی خب امسال گفتم به هیچ وجه کمک نمیکنم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعیته من خودم سال قبل کل امتحانات ریاضی خواهرم رو دادم
-
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نه چون داداشم خودشم درس داره اون از من کمک نخواد تو درساش شاهکار کرده -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه پس اینم نمیشه که برادرتون حداقل بررسی کنه اگه اسمتون رو صدا زدن بگه
-
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
9 ساله
6 ساله -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جسارتا برادرتون چند سالشون هست؟
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تلویزیون اولا به چشمتون آسیب نمی زنه چون صفحه بزرگه و دوما تمرکزتان کامل هست
-
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نه متاسفانه اینم ممکن نیست -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیشه از طریق تلویزیون مثل خودم من آلاء رو نگاه کنین
-
Maryam Nateqireplied to Mr. Perfect on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
Mr. Perfect
سلام خوب ببخشید من برادرم از گوشی مادرم استفاده میکنه و اینطوری نمیشه
از طرفی منم یدونه گوشی دارم و لپتاپ و... ندارم -
سلام دوستان ببخشید که وارد گفت و گو تون شدم به جای اینکه به دوستتون بگین شاد رو کلا به مادرتون بسپارید و خودتون برین راحت سراغ آلاء
-
fatemeh8181replied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط fatemeh8181 انجام شده
Maryam Nateqi خواهش عزیز دلم
-
Maryam Nateqireplied to fatemeh8181 on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
fatemeh8181
آره اونم که هست باید به یکی از همکلاسی هام بگم انگار چاره دیگه ای نیست
مرسی دمت گرم فاطمه ️ -
fatemeh8181replied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi اره میشه ولی حواس پرتیش زیاده
-
Maryam Nateqireplied to fatemeh8181 on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181
آها
فاطمه توی اون تاپیک شاد یه خانمی اومد گفت که از حالت شناور گوشی میشه استفاده کرد درسته بنظرت -
fatemeh8181replied to Maryam Nateqi on ۲ مهر ۱۴۰۰، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi درسنامه ها کاملا معمولا
اگه منبعت درست باشه حرفی نیست فیلم واسه عمومی زیاد نبین 12ساعت درس میخونی فقط 4ساعت فیلم ببین نه بیشتر
پست 959521 از 1000113