هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مرسی، ببخشید اذیتت میکنم ️
-
اااا گفتید منشن نکنه کسی...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این کاربر زیر فشار غر ،نهایی ،کنکور و غیره ذلک داره له میشه
لطفا ازش ناراحت نشید
لطفا از رفتاراش ایراد نگیرید
اگه دیدید پیام ندادم ناراحت نشید
هعیی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to razie_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ الان بیشتر ذهنم درگیر شد چی گفته بودین
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh
این چه حرفیه
لایک نکردی -
@____ گفتم سلام خوبید؟
-
من سعی میکنم واسه امتحان نهایی زمین هر چند شده یه کمک کوچولو بکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to razie_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ آهان سلام نه شما خوبید بهترید
-
مراااادییی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این کاربر زیر فشار غر ،نهایی ،کنکور و غیره ذلک داره له میشه
لطفا ازش ناراحت نشید
لطفا از رفتاراش ایراد نگیرید
اگه دیدید پیام ندادم ناراحت نشید
هعییاینو باید بزارم بیوم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک شما مشکلاتون حل شد؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
بله یوسفی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی این یه زمانی بیو من بود ..پارسال
erfanyy ایشون یادشون بود،نفهمیدم چرا اخراج شدن
-
دعا میکنم حالت زودتر بهتر بشه=))
-
@____ ببخشید اگه منشن کردم...
دقیقا منم خوب نیستم ولی امیدوارم خیلی زود حالتون خوب شه... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کرم از وجود خودمه متاسفانه
966721/1000113