هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج
معدلت بالای ۱۸ باشه
حله همه چی
رفیقم اینجا تراز کنکورش ۱۲۶۰۰ بود
اما معدلش ۱۶
با این حال داره ی جای خوب درس میخونه
تو حتی اگ معدلت هم متوسط رو ب پایین باشه
کنکورت رو ی چیز خوب داده باشی
از همین الان میتونی ب خودت استراحت بدی
مثلا من خودم
معدلم ۱۸ و نیم بود
میانگین درصدام هم ۵۵ تا ۶۰ بودن
اگ تو وضعیتت بهتر از اینه
میتونی بری کتاب هاتو اتیش بزنی از همین الان -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی زیاد
به چشماتم خیلی میاد(توی انیمه پونیو میگفت یهویی یادش افتادم)
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to نقطه on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
اینجاست -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ramses kabir on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
ramses kabir
من به شاهد تهران هم راضیم
از اونا که چادر میپوشن -
-
هویججج باو تهران هیچی نداره
خودتو اسیر ی شهر پر از دود نکن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo کی کی کی چی؟؟؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج توی دوبله پونیو میگفت، وقتی بچه بودیم کلی هم کیف میکردیم که عجب قافیه ای
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo نه والا
بخدا فقط یه تیکه از انیمه پونیو بود -
اعاااا حیف ...شماهم ندیدین....اما من فکر میکنم واقعا زیباست...
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
چقد گرمه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo مگه ندیدی عکسشونو؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
969635/1000113